Naslovne strane za subotu, 13. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 13. maj pišu o protestu dela opozicije „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu, o posledicama dva masovna ubistva u Srbiji početkom maja i drugim temama.

ALO – O dešavanjima na Kosovu, list piše u tekstu „Pokušali da zapale srpsku školu“.

BLIC – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom masovnog ubistva i ranjavanja dece u beogradskoj osnovnoj školi „Vučić: Biće ispunjeni svi zahtevi roditelja dece iz OŠ ‘Vladislav Ribnikar'“.

VEČERNJE NOVOSTI – O istrazi o balkanskom kartelu čiji su članovi uhapšeni u Srbiji u okviru međunarodne policijske akcije „U tri bureta štekovali 2,7 miliona evra“. Svedočenje lekara iz Smedereva o žrtvama masovne pucnjave 4. maja „Bilo je kao na ratištu, i sestre su se isplakale“.

DANAS – „Srbija stala na dva sata“, o protestu dela opozicije i blokadi mosta Gazela u Beogradu. Intervju s predsednikom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem „Kriminalizacija Srbije je jedino predizborno obećanje koje je ova vlast ispunila“.

INFORMER – O protestu opozicije i blokadi mosta Gazela, pod naslovom „Blokirali autoput, maltretirali ljude“.

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će država prihvatiti sve zahteve Saveta roditelja Osnovne škole Vladislav Ribnikar, pod naslovom „Podrška“.

NOVA – List piše da ostavka kabineta premijerke Ane Brnabić visi u vazduhu „Brnabićeva bi Vučeviću mogla da prepusti Vladin raštimovani orkestar“. O stanovima za pripadnike snaga bezbednosti: „Izbrisana gornja granica od 500 evra za stanove za članove BIA, MUP i Vojske“.

POLITIKA – „Blokiran auto-put, traže se ostavke“ o protestu dela opozicije u Beogradu. Izjava predsednika Srbije o situaciji na Kosovu – „Vučić: Kurti sprema teror i potpunu okupaciju“.

SRPSKI TELEGRAF – O protestu opozicije list piše pod naslovom: „Blokirali Gazelu, šutirali ljude“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar