Naslovne strane za subotu 19. septembar 2020. godine

Dnevne novine u izdanjima za subotu 19. septembar na naslovnim stranama pišu o gužvi na granicama zbog ubrzanog povratka turista iz inostranstva, o formiranju nove Vlade, donose intervjue sa političarima.

ALO – „Uzalud pravili haos na granici“, povodom velikih gužvi na granicama usled stupanja na snagu novih mera epidemiološkog nadzora u Srbiji.

BLIC – „Nude se ministri, laktaju male stranke, mešaju stranci“, list piše da su veliki pritisci na predsednika države i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u formiranju nove Vlade Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zbog korone duge kolone“, reporteri ovog lista na granici sa Crnom Gorom. O tome da su meštani Suvobora pisali Beloj kući „Pranjanci pozvali Trampa da ih poseti“.

DANAS – Pod naslovom „‘Potreba službe’ da se uklone neistomišljenici“, za list govore potpisnici proglasa Ujedinjeni protiv kovida o mogućem protestu nakon vesti o smeni načelnika na VMA. Razgovor sa funkcionerom Narodne stranke Zdravkom Ponošem „Za Srbe i Albance važniji je Abazović od šeika i Trampa“.

INFORMER – „100 hiljada Srba zbog korone pod lekarskim nadzorom“, objašnjava nove mere Kriznog štaba. „Jovana i Srdjan idu kod Željka“, licitira gde popularni voditeljski dvojac ide nakon prekida saradnje sa TV Prva.

KURIR – Intervju sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom o spoljnopolitičkim odnosima koje Srbija gaji sa velikim silama. List najavljuje da „Ponovo kreće velika nagradna igra ‘Uzmi račun i pobedi'“, sa do sada najvrednijim nagradama.

POLITIKA – „Ekonomski sudar SAD i Kine“, list u tekstu ocenjuje da je Srbija sve privlačnija za kapital velikih sila. Razgovor sa predsednikom Prave Crne Gore Markom Milačićem „Mi smo spasili dušu Crne Gore“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vulin napisao politički testament“, u kom ocenjuje političke prilike u Srbiji. List piše „Strugar mi je rekao: Smrdiš, Srbine“, izjavio radnik na salašu koji je pretukao poznatog glumca.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar