Naslovne strane za subotu, 22. decembar 2018. godinu

Beogradska dnevna štampa u izdanju za subotu, 22. decembar, najviše piše o sudaru voza i autobusa kod Niša i ubistvu jednog od pripadnika „kavačkog klana“, o ostavci američkog ministra odbrane Džejmsa Matisa i drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO – „Prelaz smrti“, o saobraćajnoj nesreći kod Niša. „Kako da naplatite pad na poledici“, o mogućnostima naknade štete zbog pada na ulici zbog poledice.

BLIC – O nesreći u kojoj je poginulo petoro, a povredjeno 27 osoba u tekstu „Ljudi vrištali u agoniji, krv letela svuda“. „Putin u panici zbog Trampa“, naslov je teksta u kome se navodi da predsednik Rusije dolazi u posetu Srbiji u januaru kako bi osujetio dogovor Beograda i Prištine. „Dajte garancije ili nema Univerzijade“, o dopisu Evropske univerzitetske sportske asocijacije da će oduzeti Srbiji status organizatora te manifestacije ako država ne dostavi garancije.

VEČERNJE NOVOSTI – Povodom likvidacije Vladimira Roganovića u ratu crnogorskih kriminalnih klanova u Beču „Upucan u glavu ispred kafića“. „Sa pradedinog groba uklonio ‘srpske ideale'“, o tome kako je rektor Univerziteta Crne Gore sa nadgrobnog spomenika svog pretka isklesao deo epitafa, da se borio za „spas srpskih ideala“. „Vrištali smo: koči ide voz“, o nesreći kod Niša.

DANAS – O poslednjem radnom danu poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljuba Šabića „Vlast sprečava primenu zakona“. List navodi da je leskovačkim srednjim školama upućen dopis da organizuju djake i skupe novac za odlazak na projekciju filma „Kralj Petar Prvi“ u tekstu „Za djake obavezan bioskop“. Intervju sa aktivistkinjom Aidom Ćorović uoči protesta u Beogradu u „Posle pada Vučića, suočićemo se sa ambisom“.

INFORMER – „Voz udario u autobus pun djaka“, o nesreći kod Niša. Pod naslovom „EU da primi Srbiju ili će je oteti Putin“, list prenosi navode agencije Blumberg.

KURIR – „Nesreća kakva se na pamti“, o saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu kod Niša. „Ubijen kavčanin, a ranjen sestrić Dare bubamare“, o ubistvu jednog od pripadnika „kavačkog klana“ u Beču.

POLITIKA – „Vizija Srbije i Grčke za stabilnost regiona“, list prenosi izjave nakon sastanka predsednika Srbije i premijera Grčke. „Donald Tramp dodatno izolovan odlaskom Džejmsa Matisa“, povodom smena u vrhu američke administracije. „Kinezi vode RTB Bor, Spasovski ih savetuje“, analiza nove uprave rudarsko-topioničarskog preduzeća. „Petoro mrtvih, više od 30 povredjenih“, o saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu kod Niša.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Djilasovi tajni mejlovi“, list objavljuje mejlove za koje navodi da pripadaju jednom od lidera Saveza za Srbiju Draganu Djilasu. „Vučić: Putin u Beogradu 17. januara, pričaćemo o Trampovom pismu“, najavljuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar