Naslovne strane za utorak, 13. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 13. avgust, pišu o sumnji da se pojavila afrička kuga svinja u Srbiji, o nedavnom višetrukom ubistvu u Jabukovcu i o snimku kosovskog premijera u ostavci Ramuša Haradinaja kako na proslavi puca iz automatskog oružja.

ALO  –  „Osam miliona evra u Boaćijevim nogama“ o utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju Crvene zvezde i danskog Kopenhagena.

BLIC  –  „Opozicija smanjila listu zahteva, Vučić kaže: Daću im sve“, list piše o navodnim popuštanjima u odnosima vlasti i opozicije. „Hardinaj pucao iz kalašnjikova“ o snimku koji se pojavio u javnosti kosovskog premijera u ostavci Ramuša Haradinaja kako puca iz tog oružja tokom proslave 20 godina od „oslobadjanja“ Dečana i Peći.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Intervju ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića za taj list „Strane službe su pojačale akcije, nadziru i Vučića“. „Afrička kuga stigla kod nas?“ – o tome da se danas objavljuju anlize o slučajevima za koje se sumnja na afričku kugu.

DANAS  –  „Vučić, Brnabić i Gojković dobili keca od mladih“ o podacima o poverenju najmladjih u institucije i političare. „Tajlandjanka Jingluk Šinavatra nezakonito postala Srpkinja“ – o slučaju dodele državljanstva bivšoj predsednici Vlade Tajlanda osudjenoj za korupciju.

INFORMER  –  „Miloš Degenek: Idemo u Ligu šampiona iz inata“ o meču kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju Crvene zvezde i danskog Kopenhagena. „Masakr u Jabukovcu naručen iz Austrije“, spekulacije tog lista o višestrukom ubistvu u Jabukovcu.

KURIR  –  „Odlazak najvećeg srpskog scenariste“ o smrti srpskog scenariste Goradana Mihića.

POLITIKA  –  „Četiri slučaja sumnje na afričku kugu svinja u Srbiji“ o sumnjama da se u Srbiji pojavila afrička kuga svinja. „Agresija i ljubomora – ‘okidači’ za masovne ubice“ o nedavnom višetrukom ubistvu u mestu Jabukovac.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Haradinaj pucao iz automata“ o snimku kosovskog premijera u ostavci Ramuša Haradinaja kako puca iz oružja tokom proslave 20 godina od „oslobadjanja“ Dečana i Peći. „Vesić objavio rat gradjevinskoj mafiji“ o zatvaranju divlje deponije na Čukaričkoj padini.

Ostale fotog

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar