Naslovne strane za utorak, 13. mart 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 13. mart, pišu o zainteresovanosti kineske kompaniji za RTB Bor, o pucnjavi u firmi u Beogradu, o 15. godišnjici ubistva premijera Srbije Zorana Djindjića.

ALO  –  O pucnjavi u Beogradu list piše: „Pucao u kolege posle otkaza“, a o prodaji RTB Bor pod naslovom „Kinezi kupuju RTB“.

BLIC  –  Pod naslovom „Uhapšeno sedam elitnih prostitutki“ list piše o akciji policije u kojoj su uhapšeni makroi i prostitutke. List piše i da je „Programer izrešetao kolege u kancelariji“. „Predsednik opštine seksom ucenjivao sekretaricu“, tekst o dešavanjima u opštini Brus.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Tone opasnog otpada pored škole i kuća!“ kod Pančeva. „Si stiže da overi kupovinu RTB ‘Bor'“, o dolasku kineskog predsednika u Srbiju. „Poželeo dobro jutro, pa izrešetao kolege“ – o zločinu posle dobijenog otkaza u jednoj firmi u Beogradu.

DANAS  –  „Vučić 2014. obećao istragu političke pozadine ubistva“, punomoćnik porodice ubijenog premijera Zorana Djindjića, advokat Rajko Danilović i dalje se nada otkrivanju nalogodavaca likvidacije premijera Srbije Zorana Djindjića 2003. godine. „Ambasadore, zašto hvalospevi kada SNS krši evropske vrednost?“, otvoreno pismo kandidata „Beograd odlučuje, ljudi pobedjuju!“ Dragana Djilasa povodom intervjua ambasadora Norveške u Srbiji Arnesa Sanesa Bjornstada Danasu. List pod naslovom „Postupak protiv TV Pink i Sarape“ piše i da REM analizira emisiju jutarnjeg programa televizije „Pink“ zbog seksističkog ispada voditelja.

INFORMER  –  „Amerika odlučila – Srbima ni delić Kosova“, o izjavi Trampovog specijalca za Balkan Ves Mičela. O akciji policije pod naslovom „Saobraćajci kažnjavaju za mobilne i pojaseve“.

KURIR  –  „Programer psohopata“ o pucnjavi u kojoj je radnik posle otkaza pucao na kolege. O godišnjici ubistva Zorana Dijdjića list piše pod naslovom „Tadić jecao na grobu“.

POLITIKA  –  „Zojin hoće RTB ‘Bor’ „, tekst u kojem list piše da su predstavnici te kineske kompanije u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem najavili da su spremni da ulože nekoliko stotina miliona evra. „Usmrtio kolegu, ranio drugog pa pokušao da se ubije“, o čoveku koji je usmrtio jednog, a ranio drugog kolegu nakon dobijenog otkaza. List donosi i tekst pod naslovom „Nagadjanja o misiji Vesa Mičela“.

SRPSKI TELEGRAF  –  O novim detaljima atentata na Zorana Dijndjića – „Najveće tajne ubistva Djindjića“, list piše da su se nakon 15 godina pojavila nova saznanja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar