Naslovne strane za utorak, 14. avgust 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama danas pišu o listama čekanja pacijenata, istražuju koliko će helikoptera imati Srbija, a pišu i o optužbama vlasti i opozicije za organizovanje puča u zemlji.

ALO  –  O pojmu razgraničenja: „Hvala što ste sačuvali Kosovo, celo i nezavisno“. List piše o predsedniku Skupštine Kosova: „Kadri Veselji špijun od koga zavisi rat ili mir na Balkanu“.

BLIC  –  „Brate Panto, sanjam da te grlim“, naslov teksta povodom 15 godina od ubistva dece u Goraždevcu, na Kosovu. List istražuje „koliko će helikoptera imati Srbija“, a donosi i intervju sa muzičarem Močilom Bajagićem Bajagom povodom otkazivanja nastupa u Karlovcu: „Ne bih ni svirao tamo gde me neće“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Pokvareno meso hteli da stavljaju u kobasice“, o pošiljci pokvarenog mesa iz Brazila koja je išla preko KiM. „Besplatni udžbenici za djake prvake“, o tome da 13 opština pomaže roditeljima. „Rusija otvara status Srpske“, naslov je povodom susreta predsednika RS Milorada Dodika i ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, koji će 16. i 17. septembra posetiti Sarajevo i Banjaluku.

DANAS  –  „Veselinović: Puč ne priprema opozicija, već lideri RS i Srbije“, ocenjuje za list predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović. „Manta o ‘žutim lopovima’ i poštenom predsedniku“, naslov je teme zašto tabloide i vlast interesuje gde letuju lideri opozicije.

INFORMER  –  List piše o tvitu lidera Dveri Boška Obradovića u kojem poziva da se uhapsi predsednik Srbije Aleksandar Vučić: „Hapse Vučića, teraju Dodika“. O požaru na grčkom ostrvu: „Čak 2.000 Srba zarobljeno u požarima na ostrvu Evija“.

KURIR  –  O plati poslanika u Narodnoj skupštini Srbije „Poslanici za dva meseca uzeli 210.000.000“. List piše: „Jedemo otrovno meso iz uvoza“. O seriji Nemanjići na RTS glumica Sloboda Mićalović kaže: „‘Nemanjiće’ smo morali da snimamo na ‘brzinu'“.

POLITIKA  –  „Nafta pojeftinjuje, a gorivo poskupljuje“, piše list. Donosi i naslov „Na listama čekanja 72.540 pacijenata“, medju kojima se najduži spiskovi za operaciju katarakte. „Selektor Bemusa ne bira program ovogodišnjeg festivala“, navodi list.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše: „EPS podneo 6.500 prijava za kradju struje“. O Srpskoj naprednoj stranci tekst po naslovom: „SNS prodao Vučića“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar