Naslovne strane za utorak, 15. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak 15. decembar pišu o epidemiološkoj situaciji i novim merama za sprečavanje širenja zaraze virusom kovid 19, o situaciji nakon izbora u Sjedinjenim Američkim Državama, o odnosima u opoziciji i drugim temama.

ALO – „Neće biti zatvaranja granice za ljude iz RS“, razgovarali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik. Povodom predstojećeg fudbalskog meča Crvene zvezde i Milana „Ibrakadabra na ‘Marakani'“.

BLIC – O tome da je krizni štab doneo nove mere „PCR test ili karantin za ulazak u Srbiju“. Infektolog u Opštoj bolnici Užice dr Marija Antić za taj list „Sreća je kad pacijent kaže: opet dišem“.

VEČERNJE NOVOSTI – O kontroli ulaska u zemlju u tekstu „U Srbiju sa testom ili kućna izolacija“. „Zbog ukrasa pala sa četvrtog sprata – i preživela“ o dvanaestogodišnjoj devojčici iz Kragujevca koja je ostala živa nakon pada.

DANAS – Epidemiolog dr Predrag Djurić za taj list kaže „‘Kućni pritvor’ bio bi poraz struke i države“. O odnosima u opoziciji u tekstu „Suprotni stavovi Djilasa i Jeremića gase UOPS“.

INFORMER – „Vakcina je jedini spas od korone“, kaže doktor Moma Jakovljević. „Marinika za gradonačelnika, a Grigorije za predsednika!“, list piše da je to plan predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa za izbore.

KURIR – Izolacija za sve naše državljane koji dolaze u Srbiju a nemaju PCR test, o novoj meri Kriznog štaba za borbu protiv korone.

SRPSKI TELEGRAF – „Teksas se otcepljuje“, list piše da doskorašnji američki predsednik Donald Tramp „pravi uniju od svojih država u SAD?“. List piše da je opšta hajka EU i Hrvatske „Eliminisati Vučića, ugasiti Srpsku“.

POLITIKA – „Da li će poreklo cepiva uticati na vakcinaciju“- o tome da nedelje dele javnost od saznanja da li su vakcine proizvodjača iz različitih zemalja prošle analize u Srbiji. List piše i da nema odlaganja plaćanja poreza.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar