Naslovne strane za utorak, 16. april 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od utorka pišu o sahrani udovice bivšeg predsednika SRJ i Srbije Slobodana Miloševića i predsednice JUL-a Mirjane Marković u subotu u Požarevcu, o demoliranju firme „5D“ kod Vranja i o hapšenju članova mafijaške grupe „Amerika“.

ALO  –  „Srbi, vreme je da se ujedinimo“, kazao je  predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za Alo.

BLIC  –  „Nije dočekala da joj sude za zločine“, o smrti Mire Marković i aferama koje se vezuju za njeno ime. List piše i o nacrtu Krivičnog zakonika „Doživotna za ubice dece i trudnica“. „Otkrivamo kako će izgledati celodnevna nastava u školama“ o pilot projektu koji počinje od 1. septembra u 240 škola u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Mirina urna ispod lipe u Požarevcu“, o sahrani Mirjane Marković. „Vezali čuvara pa zapalili sve kamione“, o demoliranju firme „5D“ kod Vranja.

DANAS  –  „Smajlović: Slavko Ćuruvija nije predlagao hašku optužnicu protiv Miloševića. Prpa: Ljiljana Smajlović laže, to se njoj nije svidelo“ o polemici supruge ubijenog novinara Slavka Ćuruvije Branke Prpe i novinarke i Ćuruvijine nekadašnje bliske saradnice Ljiljane Smajlović. List donosi i autorski tekst lidera Levice Srbije Borka Stefanovića „Blokade i kampovanje nisu potpuno isključeni“.

INFORMER  –  Pod naslovom „Dogovoren leks specijalis“ list piše o usvajanju zakona o konverziji kredita u švajcarskim francima. 

KURIR  –  „Vatra progutala Notr Dam“, o požaru u poznatoj pariskoj katedrali. 

POLITIKA  –  „Folksvagen još nije odustao od Srbije“, o mogućem dolasku te nemačke kompanije u Srbiju. O novom kodeksu za zaposlene u organima AP Vojvodine „Javni službenik ne sme da piše stranačkom olovkom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar