Naslovne strane za utorak, 18. oktobar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 18. oktobar najviše pišu o najavama za formiranje nove Vlade Srbije, početku sudjenja kriminalnoj grupi Veljka Belivuka u Specijalnom sudu u Beogradu, i o drugim temama.

ALO – „Zbog bogatih Rusa teraju Srbe na ulicu“, o ceni nekretnina i zakupa u Beogradu. „Velja pretio svedocima“, o sudjenju grupi Veljka Belivuka.

BLIC – „Ako ne uvedemo sankcije Rusiji, u velikom smo problemu“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom zahteva za uskladjivanje sa spoljnom politikom EU.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o resorima koje će imati nova Vlada Srbije „Ministri i za informisanje i za javna ulaganja“. O odbrani vodje kriminalnog klana Veljka Belivuka na sudjenju u Specijalnom sudu: „Upliće državu da spere svoje krvave tragove“.

DANAS – List piše o očekivanjima od nove Vlade Srbije: „SNS za vladu ‘novog volumena i živosti'“. O početku sudjenja kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i njegovom iznošenju odbrane: „Za vlast smo obavljali razne usluge i rušenje u Savamali“.

INFORMER – „Putin na Kijev poslao dronove kamikaze“, o novom napadu Rusije na glavni grad Ukrajine.

KURIR – „Četiri gasne opcije za Srbiju“, o energetskoj situaciji u zemlji. O ceni održavanja vozila u Srbiji u tekstu „Mali servis skočio na 16.000, a veliki na 60.000 dinara“.

NOVA – „Novi tim Ane Brnabić ‘pokriva’ 25 resora“, o formiranju nove Vlade Srbije. „Rusi će razumeti da Srbija želi u Evropu“, intervju sa potpredsednikom Stranke slobode i pravde Borkom Stefanovićem. „Služili smo vlasti, rušili Savamalu, vidjali se s Vučićem, Glišićem i Vulinom“, list prenosi iznošenje odbrane vodje kriminalnog klana Veljka Belivuka.

POLITIKA – „Nova vlada do 1. novembra, prioritet energetska stabilnost“, o najavama za formiranje nove Vlade Srbije. „Ne prete meni već Srbiji“, list prenosi izjavu Vučića o uslovljavanjima iz EU povodom zahteva za uvodjenje sankcija Rusiji.

SRPSKI TELEGRAF – „Nećemo da budemo poslušni bednici“, list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Tajne depeše Djinpinga o Ukrajini“, piše list o navodnim saznanjima kineske službe.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar