Naslovne strane za utorak, 29. septembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 29. septembar godine pišu o ratu u Nagorno-Karabahu, vakcinaciji protiv gripa, sudjenju pripadnicima OVK u Hagu, sukobima unutar Demokratske stranke i o drugim temama.

ALO – „Počinje najmasovnija vakcinacija u Srbiji“, piše list.
BLIC – O upozorenju epidemiologa Branislava Tiodorovića „Porast broja obolelih moguć od novembra“. O sukobima unutar Demokratske stranke „Ministarstvo odlučuje da li DS vodi Lečić ili Lutovac“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vakcinacija protiv gripa od 1. oktobra“, o zaštiti protiv gripa i 344.000 cepiva koja su stigla u Srbiju. O stranim ugostiteljima za koje list navodi da su prevarili turiste „Uzeli novac turistima, a sada se kriju“. O sudjenju obaveštajcu OVK u Hagu „Mustafa ubijao i mučio u zatvoru“.

DANAS – O analizi V-Dem instituta „Srbija ocenjena kao ‘izborna autokratija’ „. O ratu Jermenije i Azerbejdžana „Srpsko oružje na Kavkazu“. „Vladika napao Božu Prelevića“, list piše o saopštenju Srpske pravoslavne crkve.

INFORMER – „Preti rat Erdogana i Putina na Kavkazu“, piše list.

KURIR – O problemima s kojima se suoačavaju onkološki pacijenti tokom pandemije kovida list piše u tekstu „Zbog korone su i meni i ocu kasno otkrili rak“.
POLITIKA – List piše o hapšenju dvojice optuženih pred Sudom za zločine OVK u Hagu „Da li je Euleks zaratio s veteranima „OVK““. „Zaoštrava se rat u Nagorno-Karabahu“, o sukobima jermenskih i azerbejdžanskih snaga oko teritorije o kojoj pregovaraju od 1994. Intervju sa glumcem i rediteljem Vigom Mortensenom „Neizvesnost je zakon života“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o sporazumu Beograda i Prištine u Vašingtonu u tekstu „Putin tajno pomagao sporazum u Vašingtonu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar