Naslovne strane za utorak, 3. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 3. maj 2022. godine pišu o naoružanju Vojske Srbije, dešavanjima u regionu i ostalim društvenim temama.

ALO – Piše o legendarnom treneru Ivici Osimu koji je preminuo u 82. godini „Zbogom Švabo“. O Filipu Koraću koji je uhapšen pošto se sam prijavio hrvatskoj policiji „Korać glumio Legiju“.

BLIC – O hapšenju osumnjičenog člana kriminalne grupe Luke Bojovića „Šta se krije iza predaje Koraća“. O pravilima koja će važiti za putovanja „Na more uglavnom bez kovid papira“.

VEČERNJE NOVOSTI – O petogodišnjem planu opremanja Vojske Srbije „Za vojsku još novih aviona, ali i roboti“. Povodom napada kod Gračaničkog jezera na proslavi 1. maja „Albanci pucali na devetoro mladih Srba“.

DANAS – O sukobu dvojice funkcionera Srpske napredne stranke, ministra odbrane Nebojše Stefanovića i advokata Vladimira Djukanovića „Stefanović preko Djukanovića nastavlja da šalje signale Vučiću“. List piše o legendarnom fudbalskom treneru Ivici Osimu „Genijalni i principijelni Evropljanin“.

NOVA – O poseti predsednika Srbije Berlinu pre donošenja odluke o sankcijama Rusiji „Prvo sastanak sa Šolcem, pa istorijsko obraćanje naciji“. Akademik Ljubomir Simović kaže „Mi trpimo vodje, ali kad prekipi osvane 5. oktobar“. O poskupljenjima naftnih derivata „Gorivo bi moglo da ide i do 250 dinara“.

INFORMER – Prenosi govor predsednika Srbije povodom dana sećanja na jasenovačke žrtve „Vučić: Neki novi Jasenovac i nove ‘Oluje’ nikada nam se više ne smeju dogoditi“. O ispitivanju porekla imovine „13.000 Srba pod poreskom istragom“.

KURIR – List citira izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o odnosu prema krizi u Ukrajini „Baš me briga za Amerikance i za Ruse i za EU, donosiću odluke u interesu Srbije“. O hapšenju Filipa Koraća, osumnjičenog člana kriminalne grupe „Ušetao u zatvor“.

POLITIKA – Pod naslovom „Kapitol i Holivud u misiji na istoku Evrope“ o posetama američke zvaničnice Nensi Pelosi Poljskoj, glumice Andjeline Džoli Ukrajini i prve dame SAD-a Džil Bajden Rumuniji i Slovačkoj. List piše i o tome šta je sve vojska prikazala na aerodromu u Batajnici „FK-3 raketni štit neba Srbije“.

SRPSKI TELEGRAF – Piše o tome da u Srbiji nema nestašica u prodavnicama „Ameri se otimaju za hranu, kod nas nema čega nema“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar