Naslovne strane za utorak, 3. septembar 2019. godine

Dnevni listovi izdanja za 3. septembar, na naslovnim stranama pišu o pobedi reprezentacije Srbije nad Filipinima u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kini, o akciji španske i britanske policije tokom koje je zaplenjeno 800 kilograma kokaina koji su krijumčarili državljani Srbije, o izjavi predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da je hrvatski narod srazmerno broju stanovnika, najviše doprineo borbi protiv fašizma, kao i o drugim temama.

ALO  –  „Zaplenjena tona kokaina u paketima sa likom Gavrila Principa!“, o zapleni droge koju su krijumčarili državljani Srbije. „Vreme je da se ministri malo odmore!“, kaže poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Djukanović.

BLIC  –  „Orlovi razbili Filipine 59 razlike“ o pobedi reprezentacije Srbije nad Filipinima na Svetskom prvenstvu u Kini. „Srbi pali na Atlantiku sa 800 kilograma kokaina“ o akciji španske i britanske policije u kojoj je zaplenjena velika količina droge koju su krijumčarili državljani Srbije. „Kolinda sramotno prekraja istoriju“, o izjavi predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da je hrvatski narod srazmerno broju stanovnika, najviše doprineo borbi protiv fašizma.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „U paketićima sa likom Principa 800 kilograma kokaina“, o hapšenju trojice srpskih državljana koji su učestovavali u krijumčarenju droge u blizini Azorskih ostrva. „Filipinci liliputanci za Orlove“ o pobedi reprezentacije Srbije u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kini. „Ostaće samo 1 ministar od sadašnjih“, o promenama kadrova u Vladi Srbije posle izbora koje je najavio predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić.

DANAS  –  „Bojan Klačar: Predsednik podiže tenziju pred izbore“, reagovanje izvršnog direktora Cesida Bojana Klačara na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su organizacije civilnog društva Cesid i Crta „laž“. „Oprostili dugove jer Zvezda nema para“ odgovor Agencije za osiguranje depozita tom listu o otpisivanju dugova Crvenoj zvezdi.

INFORMER  –  „Srpskim mafijašima na Atlantiku zaplenjeno 800 kila kokaina“, o zapleni droge u akciji španske i britanske policije. „Poludeli – Traže da im Vučić pokloni Vladu Srbije i odloži izbore do 2021!?“, o predlogu za formiranje prelazne predizborne vlade u kojoj bi bili i vlast i opozicija.

KURIR  –  „Brena i Saša za pet godina zaradili 21.500.000 evra!“, list piše o poslovanju produkcije „Grand“ čiji su manjinski vlasnici Lepa Brene i Saša Popović. „Dačićev avion pogodio grom!“, Falkon Vlade Srbije uleteo u nevreme na nebu iznad Slovenije i posle udara groma bio prinudjen da sleti.

POLITIKA  –  „Nepodnošljiva lakoća prekrajanja istorije“, o izjavi predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, tokom obeležavanja 80. godišnjice od početka Drugog svetskog rata, da su Hrvati, srazmerno broju stanovnika, najstradalniji narod koji se borio protiv fašizma. „Levo rame nije izdržalo“, o srpskom teniseru Novaku Djokoviću koji je predao meč na Ju-es openu protiv Stena Vavrinke.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Ministri: Vučiću daćeš nam fotelju ili odosmo kod Djilasa“, list piše da ministri prete predsedniku Srbije Aleksadru Vučiću koji je najavio kadrovske promene posle sledećih izbora. „Dačić: u SPS spremam perestrojku“ ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao da će da smeni jednog ministra iz redova SPS.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar