Naslovne strane za utorak, 6. decembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 6. decembar najviše pišu o odluci predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ipak učestvuje na Samitu EU – Zapadni Balkan, o republičkom budžetu za 2023. godinu o kome se raspravlja u Skupštini Srbije, i o drugim temama.

ALO – „Kavčanima zaplenili drogu od 1,5 miliona evra“, piše list o hapšenjima u Beču. „Vikendom operišu za džabe“, o niškim hirurzima.

BLIC – List piše o odluci predsednika Srbije Aleksandra Vučića da učestvuje na Samitu EU-Zapadni Balkan u Tirani „Nisam sujetan, idem u Tiranu da ne bi bilo štete po Srbiju“.

VEČERNJE NOVOSTI – O sastanku predsednika Vučića i specijalnog izaslanika EU za Zapadni Balkan Miroslava Lajčaka „Poštujte prava Srba, osnujte ZSO“.

DANAS – List piše o republičkom budžetu za 2023. godinu, o kome se raspravlja u Skupštini Srbije „Grade stadion i metro a gubici u Srbijagasu i EPS-u 1,2 milijarde evra“.

INFORMER – „Ukrajinske bombe pale nadomak Moskve“, o napadu ukjrainskih snaga. „Neki su jedva dočekali neuspeh reprezentacije“, navodi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković po povratku sa Svetskog prvenstva.

KURIR – „Zakazivanje pregleda kod lekara tokom celog meseca“, najavljuje ministarka zdravlja Danica Grujičić. U tekstu „Ekipa iz Španije“ list piše o kriminalcima koji su uhapšeni sa Lukom Bojovićem u Španiji 2012. godine.

NOVA – „Vučić priznao grešku, ne okreće ledja EU“, o odluci predsednika Srbije da učestvuje na Samitu EU – Zapadni Balkan 6. i 7. decembra u Tirani.

POLITIKA – O najavi predsednika Srbije povodom učešća na Samitu EU – Zapadni Balkan „Vučić: Idem u Tiranu, boriću se za našu zemlju“. Selektor fudbalske reprezentacije o igri srpskog tima na Svetskom prvenstvu u Kataru „Stojković: Nemamo čega da se stidimo“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o novim dronovima koje je predstavila Vojska Srbije, u tekstu „Tučemo u cilj i danju i noću“. „Ukrajina uništila dva aviona kod Moskve“, o napadu ukrajinskih snaga izvedenim duboko na teritoriji Rusije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar