Naslovne strane za utorak, 6. septembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 6. septembar 2022. godine pišu o poseti premijerke Ane Brnabić Kosovu i Metohiji, ratu u Ukrajini, manifestaciji Evroprajd, manjku mleka na tržištu, a pišu i o drugim aktuelnim političkim i ekonomskim temama.

ALO – O pripremama za predstojeću zimu list piše „Velika potražnja za dimničarima – Čišećnje odžaka od 2.500 do 8.000 dinara“.

BLIC – O nastavku sudjenja kriminalne grupe Veljka Belivuka, pod naslovom „Velja ‘snimao’ Lalića, Dijana prozvala Rebića i ‘ministra iz poruke'“.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić tokom posete Kosovu i Metohiji „Ostajte ovde i računajte da ćemo uvek biti uz vas“. O stavu Moskve po pitanju pokretanja Severnog toka 1 „Ukinite sankcije, pa ćete imati gas“.

DANAS – „Na Evroprajd stiže više od 60 političara iz sveta“, o manifestaciji za koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da neće biti održana. „Tamara Vučić obećala pomoć Oleni Zelenskoj“, prenosi list.

KURIR – O sudjenju Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću „Vlasnik kuće u Ritopeku traži da bude svedok“.

INFORMER – O poseti premijerke Srbije Ane Brnabić severu Kosova „Na Kosovu smo svoji na svome“.

NOVA – O dijalogu Beograda i Prištine „Pritisak Berlina i Pariza da se trajno reši pitanje Kosova“. „Mi tek tražimo eksperte za gas, a EU napunila skladišta“, o energetskoj situaciji u Srbiji.

POLITIKA – „Manjak mleka na tržištu zbog smanjenog otkupa“, prenosi list. O novoj premijerki Velike Britanije „Liz Tras želi da bude nova Margaret Tačer“.

SRPSKI TELEGRAF – „Uvek ćemo biti uz narod na Kosovu“, list prenosi izjavu Ane Brnabić tokom posete severu Kosova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar