Naslovne strane za utorak, 8. oktobar 2019. godine

Dnevne novine u izdanjima od utorka, na naslovnim stranama pišu o poseti turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji, kosovskim izborima i razgovorima o izbornim uslovima u Srbiji.

ALO  –  „Vučić i Erdogan pišu istoriju“, list piše o poseti turskog predsednika Srbiji. „Otkrivamo nove muljaže direktora po školama“, list piše o nepravilnostima u organizovanju djačkih ekskurzija.

BLIC  –  Predsednik Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister pred početak razgovora o izbornim uslovima za Blic kaže „Nadam se dogovoru, bojkot nije rešenje“. „Ratna koalicija u opoziciji, uspeh Srpske liste“, list piše o kosovskim izborima.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O izborima na Kosovu „Amerika bi opet Tačija u Vladu“. O poseti Erdogana Beogradu list piše „Turska želi miran Balkan“.

DANAS  –  O pobedi Samoopredeljenja i Demokratskog saveza na izborima na Kosovu list piše: „Vlast na Kosovu preuzima nova generacija političara“. „RTS podelio 661 milion za plate bez pokrića“, list piše da je revizor u javnom servisu utvrdio nepravilnosti u sve tri obradjene oblasti.

INFORMER  –  „Rezultati izbora na Kosovu, Vučić 95,2%, Djilas 0,67%“, list piše o vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu. „Mafijaška sačekuša za Amidžu“, list piše o ubistvu biznismena Dragana Amidžića u Sremskoj Kamenici.

KURIR  –  „Vučić: Mir na Balkanu je najvažniji. Erdogan: Srbija je ključna u regionu“, list piše o poseti turskog predsednika. „Putin proslavio rodjendan u divljini“, list piše o 67. rodjendanu ruskog predsednika.

POLITIKA  –  O susretu predsednika Turske i Srbije „Zajednički cilj mir i stabilnost na Balkanu“. O kosovskim izborima, „Kurti mora da razgovara sa Srbima“.

SRPSKI TELEGRAF  –  O poseti turskog predsednika list piše: „Šta su Vučić i Erdogan pričali u četiri oka“. „Trampov scenario za Kosovo“ – o potezima SAD nakon izbora na Kosovu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar