Nećete verovati: JOŠ jedan Srbin zapalio auto, jer nije prošao tehnički pregled (video)

Nakon incidenta u Požegi, kada je čovek zapalio svoj automobil jer navodno nije prošao tehnički pregled (kasnije je izjavio da se to desilo slučajno), pojavio se novi slučaj paljenja automobila, a snimak kruži društvenim mrežama.

„Ovaj auto smo devojka i ja kupili, nije neki, skupili smo se nekako, održavali, eh, sad, taj auto ima 22 godine, i jeste truo malo. Nije prošao tehnički pregled nažalost, savetovali su me da popravim auto, mene bi to koštalo dodatnih 250 evra, i 300 evra za registraciju“, objašnjava momak.

„Tako da smo rešili da ovaj auto zapalimo“, kaže on.

On i devojka su završili fakultete, došli da žive na selo i ulagali u poljoprivredu, a ne u automobil.

„Hvala ti Srbijo!“, izjavio je dok je polivao automobil benzinom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autotehnički pregled
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Sasa

    Najverovatnije bi trebalo svima nama Vučić da popravi auto. Sve one nase krseve koje vozimo pod sloganom „Sipaj i vozi dok gura“. Trebalo bi drzava da popravlja. Ma dajte ljudi osvestite se. Dosta je bre vise maminih i tatinih sinova koji se bahate onim sto nisu krvavo stekli. I ja imam auto pa ga popravljam i sredjujem a ne kukam da mi to drzava Srbija uradi. Ovog pod hitno treba uhapsiti zbog govora mrznje protiv Srbije.

  • Matorac

    A i koji će mu više taj krš?

  • Uvek antiprotivan

    Ne, najbolje da sa tim krsem ubije nekog, to ce biti bolje za Srbiju. Znam da je tesko, ali treba pronaci zaradu a ne stezati sto vise. Ja nudim ljudima da zarade i UVEK dobijam odgovor „ma ne mogu ja, zavrsio sam skolu za to i to“. Pa za to sto si zavrsio je plata toliko i toliko, nedovoljno, znaci ako imas zdravog razuma, MENJAJ jbt. Socijalizam je prosao, trazili smo da zivimo ko sav normalan svet i dobili smo. Izvolite, sad nema kukanja i trazenja od drzave

  • bambi

    Da bi prosecna porodica u Srbiji kupila nov auto, u ciju se cenu ugradjuje sama drzava kao i u gorivo, neophodna su tri prosecna zivota. Savet mladim ljudima. Bezite iz ove drzave.

    • Milica

      I idite u bilo koju drugu drzavu da konstatujete da ne mozete tako da se ponasate. Tamo nema voznje trulih automobila. A ako zelite zube da popravite bice vam dobra i Srbija.

  • Anonimni

    Poruka je ispravna :Hvala ti Srbijo ! ( zaradi Srbijo na sirotinji, dok se političari i tajkuni bogate do neslućenih razmera

    • Milica

      Je li to nesto novo?