Nerealne slike s Kopaonika: Ogromne gužve, distance nigde (foto)

Na Kopaoniku je zvanično počela sezona skijanja. Iako iz Skijališta Srbije nisu zvanično najavili, ovogodišnja manifestacija Ski opening na Kopaoniku počela je danas, i trajaće do 6. decembra.

Međutim, s obzirom da prirodnog snega na Kopaoniku nema, još od početka nedelje sistem za proizvodnju veštačkog snega je konstantno radio, i bilo je jasno da se sprema otvaranje skijaške sezone.

Prvog dana nove sezone skijanje je bilo besplatno. Naredna dva dana u ovom skijalištu važiće popust od 50 posto na cenu ski karata, a dnevni ski pas iznosi 3.300 dinara. Zbog toga što je funkciji samo jedna žičara, celog dana su se stvarale gužve u podnožju, a skijaši baš i nisu marili za distancu.

“Mislim da je moglo malo bolje da se organizuje. Ima dosta ljudi koji čekaju da se popnu na vrh”, rekao je za Nova-rs Marko iz Novog Sada koji svake godine dolazi na Ski opening.

Iako su iz Skijališta Srbije postavili tablu na kojoj piše da je potrebno držati rastojanje, a redari upozoravali skijaše da je poštuju, skijaši kao da nisu puno pažnje obraćali.

“Napolju smo. Imamo i maske. Ne brinem se”, kaže jedan od skijaša.

Iako su na društvenim mrežama kružile informacije da će za boravak u hotelu biti potreban negativan PCR, vlasnici hotela na Kopaoniku su to demantovali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

distancakopaonikskijanje
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • AP

    Baš je bilo neophodno sada da se održi ski opening u ovoj situaciji! Bitno je da neko dobija debele pare za ovo!

  • Anonimni

    Čim je besplatno, stoka navali