Neviđeno: Srpski mladoženja platio 1.500 za brak sa Albankom, kad su se venčali ona je….

Jedan mladoženja iz Prokuplja platio je 1.500 kako bi sklopio brak sa Albankom.

Da je znao šta će se dogoditi već prve bračne noći, teško da bi izdvojio taj novac jer – ona je pobegla.

Tužilaštvo je, kako prenosi Kurir, pokrenulo istragu o grupi ljudi koja na jugu Srbije posreduje u sklapanju brakova između Srba i Albanki.

Oštećeni Srbin je preko jedne albanske agencije putem telefona došao do mlade i njene porodice. Platio je 1.500 evra čekajući da mu je dovedu.

Kada se mlada pojavila u društvu žene koja vodi agenciju, oni su sklopili dogovor o braku.

Posle samo nekoliko sati od venčanja, ona je pobegla iz njegove kuće.

Veruje se kako u Prokuplju ima na desetine takvih slučajeva, no žrtve ih uglavnom ne prijavljuju, najčešće zbog sramote.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Albanijabrakmladamladoženjaprokuplje
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Bole

    Pa lik je platio 1500 Evra da se ozeni a ne da mu zena sedi kod kuce. Dobio sta je platio, ako hoce da mu zena sedi kod kuce neka doplati 🙂

  • milan

    Zasto vredjate srpkinje? Divne prelepe zene.Veoma osecajne,predivne majke.Zene koje imaju dusu,razumevanje,koje nesebicno pruzaju ljubav svom izabraniku.Retko gde u svetu ima takvih lepotica,plemenitih dusa kao sto su Srpkinje. Takva je i moja zena sa kojom sam vec 35 god u braku. Udavaci i udvaraci postavite sami sebi pitanje dali vi takvi kakvi jeste zasluzujete srce jedne Srpkinje.

  • bambi

    Sustina je da sudovi dodeljuju u brakorazvodnim parnicama decu majkama u 99% slucajeva, tj. vremenom su mlade devojke shvatile da je dovoljno udati se i zatrudneti sa iole dobro stojecim covekom, pobeci kod mame i tate sa detotom, tuziti ga u cilju dobijanja alimentacionih para a ako na sudu ne ide bas sve kako treba, onda se podnesu jos nekoliko tuzbi tipa nasilje u porodici i sve posle ide kao podmazano. Sa druge strane, te mlade devojke ne moraju vise nista da rade, imaju lovu i mogu da setaju kucice, od kafica do kafica, od dzipa do dzipa, od sponzora do sponzora.

  • Anonimni

    Srbkinje Srbi, kad su Srbkinje nake onda su Srbi vaki, tako vam treba kad necete da se udajete.

  • Balkanac

    Srpkinje se ne udaju za nas Srbe jer smo stoka. Dok si god zaostao i tipican Balkanac neces naci zenu, jer nijedna ne da da joj se sere po glavi i da je tretiras kao sluzavku a ne kao zenu. I tu je u pravu. U braku se radi o ljubavi a ne o sluzenju maminih sinova

  • Anonimni

    Tako vam i treba kad kupujete ljude!

  • mastermind

    Bice ih nazalost mnogo vise jer nase devojke Srpkinje ne zele brak i porodicu. Srba ce nestati iz Srbije zbog Srpkinja koje ne zele da se udaju za nase momke.

  • Anonimni