Nove mere u Beogradu: Produženo radno vreme kafića

Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Beograda doneo je odluku, koja će danas stupiti na snagu, da ugostiteljski objekti koji imaju baštu mogu do 31. oktobra da rade i radnim danima do 01.00, a ne samo vikendom, kako propisuju važeće gradske odluke.

Prema važećim gradskim odlukama ugostiteljski objekti u stambenim zgradama mogu da rade radnim danima do ponoći, a da emituju muziku do 23 sata, u skladu sa svim propisanim ograničenjima koja se odnose na regulisanje nivoa buke.

Vikendom se radno vreme produžava do 1 sat, a mogućnost emitovanja muzike do ponoći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

beogradkafićiradno vreme
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Pa zar nije kucni red do 10h? Cekajte malo. Ja kada bi pustao muziku do 1h, pa mene bi komsiluk prijavio, dosla bi murija i zavrsio bih kod sudije za prekrsaj. Za koga vazi kucni red? Za obicne smrtnike ili za sve? Inace u situaciji kada ne znamo sta da radimo sa virusom, kada se cuvamo na sve moguce nacine i gledamo kako da se sve ovo zavrsi, kafici, kockarnice, kladionice, diskoteke ni trunku savesti i solidarnosti sa gradjnaima nemaju, moraju po svaku cenu da rade. Stvarno sramota. Tacno se vidi koliko je drzava nemocna pred ovakvim lobirajucim grupama. Setite se i taksista. Neko stoji iz njih i taj vrsi pritisak na drzava u i drzava je tu nemocna. Cak su izvukli od gradjana pare da bi smo dali taksistima koji po ceo dan gurnu ruke u dzepove do milojka, sepute se i dobacuju devojkama po ulici. Stvarno koja smo mi krininalizovana drzava. Ono sto prica Vucic po todinama i realno stanje na ulici je ko nebo i zemlja. Posle kazete sto gradjani ne veruju Vucicu?