Od 1. januara poskupljuje PCR testiranje, evo koliko će koštati

Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici odluku da cena testiranja na lični zahtev od 1. januara 2021. godine bude 9.000 dinara, umesto 6.000, kolika je aktuelna cena.

„Cena testiranja na lični zahtev za strane državljane od danas iznosi 18.000 dinara, dok je za državljane Srbije cena do kraja godine nepromenjena i ona iznosi 6.000 dinara. Od 1. januara 2021. godine, cena testiranja na lični zahtev za domaće državljane iznosiće 9.000 dinara“, navodi se u saopštenju vlade.

Vlada je danas odlučila i da ulazak u Srbiju bude dozvoljen samo uz negativan PCR test, ne stariji od 48 sati, dok državljani Srbije koji ne poseduju negativan PCR test, moraju biti u kućnoj izolaciji 10 dana, ali se mogu testirati u Srbiji i prekinuti je, ukoliko test bude negativan.

Iz vlade apeluju na sve koji žele da se testiraju na lični zahtev da zakazivanje testiranja obave isključivo elektronskim putem.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

PCR testposkupljenje
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Treba dopuniti ono sto pojede „mrak“.

  • Anonimni

    A koja je opravdanost tolikog poskupljenja? Zasto se igraju sa nama?

  • Anonimni

    i ti ces biti matorac jednog dana… ako dozivis.

  • Adolf

    A ovi naivni matorci pojure kao pred Dafininu i Jezdinu banku onomad da bace pare čim se malo zakašlju, hipohonderi obični.E pa bacajte pare, čekajte red i za vakcine, trujte se svesno.