Ovo su imena dobitnika poslednjeg kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018

U poslednjem izvlačenje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ izvučeni su dobitnici dva stana, 14 automobila Fijat 500L, kao i 30 poklon vaučera.

Glavnu premiju, stan u izgradnji u Beogradu na vodi, površine 70 metara kvadratnih, dobio je Radojka Bančević iz Zemuna, a stan od 72 metara kvadratnih na Novom Beogradu dobio je Vukadin Božović iz Šida.

Njihove koverte izvukli su selektor i golman fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i Vladimir Stojković.

Pevač Sergej Chetković izvukao je 14 vlasnika Fijat 500L.

Automobile su dobili Dajana Kelč iz Apatina, Dragica Makivić iz Kikinde, Vasa Igić iz Futoga, Dragan Marković iz Šapca, Zdravko Milekić iz Šapca, Katarina Telek iz Lavića, Aleksandra Mitrović iz Opova, Marija Tomić iz Niša, Olga Marković iz Vršca, Miroslav Stajković iz Prokuplja, Dijana Božić iz Subotice, Ilona Perkin iz Bačkog Petrovog sela, Nikola Bradić iz Beograda i Radmila Mikša iz Novog Kneževca.

Vaučere za šoping u tržnom centru „Ušće“ u vrednosti od po 120.000 dinara dobili su: Valentina Šanković iz Beograda, Mirjana Budimir iz Beograda, Dejan Spajić iz Beograda, Danica Stojanović iz Zrenjanina, Slavica Popović iz Skoblja, Dragoslav Savić iz Beograda, Hermina Casni iz Mola, Mila Knežević iz Bistrice, Dragan Zaric iz Žagubice i Teza Nimčević iz Subotice.

Deset dobitnika robnih vaučera Ušće šoping centra izvukla je džudistkinja Milica Nikolić, koja je osvojila bronzanu medalju u Tel Avivu.

Vaučere kompanije „Gorenje“ od po 120.000 dinara dobili su: Kristina Bogičević iz Višnjiceva, Milevka Tomašević iz Priboja, Bosiljka Mančić iz Banovaca, Lidija Miljković iz Bora, Helena Jovanović iz Novog Sada, Miroslav Lazar iz Stare Pazove, Miljanka Petronijević iz Kruševca, Andrija Havran iz Vršca, Zvonimir Dimić iz Jagodine i Uroš Kokman iz Beograda.

Dobitnike vaučera „Gorenje“ izvukli su glumci Andrea Ržaničcanin i Bojan Perić.

Dobitnici vaučera „Gomeksa“ u vrednosti od po 60.000 dinara su: Sveto Šljukić iz Prijepolja, Slobodan Marjanović iz Prokuplja, Sanja Jakšić iz Kikinde, Jelena Petrović iz Lipe, Agata Poljaković iz Novog Sada, Vladimir Dražić iz Panceva, Milica Stojanović iz Beograda, Slađana Štetin iz Pančeva, Mirjana Canić iz Rekovca i Miroslav Banković iz Mladenovca.

Dobitnike tih vaučera izvukao je muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

Izvlačenje je obavljeno uživo na Prvom programu RTS-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nagradna igrauzmi račun i pobedi
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    850 koverti sam poslao NISTAAA NISAM DOBIO