Ovo su srećni dobitnici nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“

U prvom izvlačenju drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi – 2018“ izvučene su 33 nagrade – stan u Beogradu, 12 automobila i 20 poklon vaučera.

Stevanović Katarina iz Svrljiga osvojila je stan od 52 kvadrata u Beogradu, a pobedničku kovertu za glavnu nagradu izvukao je teniser Filip Krajinović.

Dobitnici 12 automobila „Fiat 500L“ su Bojana Ruđić iz Šapca, Nenad Vučković iz Beograda, Sanja Đurić iz Subotice, Vladan Popov iz Vršca, Savić Ljubica iz Medveđa, Žarko Zorić iz Starih Banovaca, Izabela Karas iz Vršca, Aleksandra Damjanović iz Kruševca, Jovan Bubanja iz Beograda, Andrić Srđan iz Vrbasa, Redzić Miodrag iz Beograda i Vuksanović Branislavka iz Kruševca.

Srećne dobitnike novih autmobila izvukle su osvajačice Olimpijskih medalja u streljaštvu Jasna Šekarić i Ivana Maksimović.

Vaučere „Tehnomanije“ u vrednosti od 60.000 dinara dobili su Milena Gajić iz Paraćina, Biljana Predić iz Grocke, Dušanka Marić iz Miroslavaca, Petar Ilić iz Despotova, Dragica Maoduš iz Ledinaca, Slaviša Andelković iz Borče, Ratka Zavić iz Šimanovaca, Valika Kalmar iz Bečeja, Jovana Krstić iz Jagodine i Marija Krstić iz Žitkovca.

Srećne dobitnike izvukli su glumci Sofija Rajović i Đorđe Stojković.

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera „Disa“ u vrednosti od 60.000 dinara su Goran Kovač iz Čortanovaca, Slavica Božić iz Novog Sada, Božica Dubajić iz Stanišića, Suzana Canić iz Beograda, Tatjana Mirić iz Kragujevca, Suzana Tica iz Novog Sada, Predrag Mlađen iz Kragujevca, Danijela Marković iz Sremčice, Vera Dimić iz Batočine i Sanja Milenković iz Kruševca.

Dobitnike vaučera „Disa“ izvukle su glumice Isidora Gradanin i Olivera Bačić.

U drugom krugu nagradne igre, kako je najavljeno, biće izvučeno više nagrada nego u prvom, šest stanova, 50 automobila i 100 vaučera.

Na osnovu do sada pristiglih koverti, lokalne samouprave koje vode u broju poslatih računa i slipova su Vranje, Blace i Savski venac.

U studiju RTS-a tokom današnjeg izvlačenja nalazilo se gotovo 7,5 miliona koverti.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018“ deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

Nagradna igra je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dobitnicinagradauzmi račun
Komentari (0)
Dodaj komentar