Paketići za đake OŠ „Miloje Pavlović“ na Čukarici

BEOGRAD – Učenicima Osnovne škole „Miloje Pavlović“ na Čukarici, koju pohađaju deca sa smetnjama u razvoju, danas su uručeni paktići sa igračkama i slatkišima koje je obezbedilo JKP „Gradska čistoća“.

Direktor tog preduzeća Marko Popadić kaže da su u prethodne dve godine organizovali dodelu paketića učenicima ovakvih škola za novogodišnje i božićne praznike, ali da su to sada pomerili za školsku slavu Svetog Savu, jer su deca tokom praznika bila na raspustu.

Danas je uručeno 136 paketića, dok je juče u Osnovnoj školi „Boško Buha“ na Zvezdari, koju takođe pohađaju deca sa smetnjama u razvoju, podeljeno 115 paketića.

„Deca zaslužuju da za novogodišnje i božićne praznike dobiju poklone i da im izmamimo osmehe na lica tako da ćemo ovu akciju nastaviti da sprovodimo i u narednom periodu“, rekao je Popadić i đacima čestitao Savindan.

Direktorka škole „Miloje Pavlović“ Aleksandra Bukovica rekla je da tu obrazovnu ustanovu najviše pohađaju deca iz opština Čukarica, Barajevo i Rakovica.

„Ova donacija nam veoma znači jer se deca najviše obraduju igračkama i slatkišima. I ove godine za školsku slavu Svetog Savu uspeli smo da ih obradujemo“ rekla je ona i zahvalila „Gradskoj čistoći“ na donaciji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar