Palilula: Veliki karneval 27. i 28. aprila na Tašmajdanu

BEOGRAD – Opština Palilula najavila je danas da će 27. i 28. aprila organizovati Veliki uskršnji karneval u Tašmajdanskom parku, na kome će posetioci moći da uživaju u raznovrsnom sadržaju.

Posetioce će zabavljati perkusionisti, mažoretkinje, štulaši, žongleri, kostimirani junaci, a kako je najavljeno, brojni muzički i plesni programi smenjivaće se na samoj festivalskoj bini, dok najmlađe očekuje osam različitih kreativnih radionica poput radionice plesa, glume, pesničkog stavralaštva, muzičke i likovne radionice, radionice scenskog stvaralaštva, oslikavanje lica i radionica za izradu kostima.

U saopštenju opštine navodi se da će u zabavnom gradu porodice moći da uživaju u jahanju konja, projekcijama bioskopa na otvorenom kao i svim ostalim pratećim karnevalskim sadržajima.

Prvog dana karnevala biće organizovana humana akcija u kojoj će učestvovati učenici svih osnovnih škola na opštini Palilula, a tokom koje će se oslikavati uskršnja jaja i korpe, zatim prodavati, a prikupljeni novac biće doniran deci kojima je pomoć neophodna.

Drugog dana karnevala biće organizovana takmičenja, poput nadmetanja u „tucanju jajima“ i „trke u puzanja beba“ u kojoj će najbrža beba dobiti nova kolica.

Karneval će se održavati u subotu od 11 do 22 i u nedelju od 11 do 17 sati, a svi sadržaji su besplatni.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    DOSTA BRE ! ODVRATNO ! SRAMOTA! ODVRATNI „TITOVČIĆI “ PALILULE i VLAST, KOJA DOZVOLJAVA , OPET PLJUVANJE NA SRBE , SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU NA VELIKU SUBOTU I USKRS , TJ. karneval na TAŠMAJDANU ! ################################## ## FUJ „TANJUG“ I „OSTALI „TITOVČIĆI“ ########################### fuj , DOSTA BRE ! NUNS, UNS,BETA TANJUG , N1 , SZS,…. ################ SRAMOTA! ODVRATNI „TITOVČIĆI „

  • Anonimni

    ODVRATNO ! SRAMOTA! ODVRATNI „TITOVČIĆI “ PALILULE i VLAST, KOJA DOZVOLJAVA , OPET PLJUVANJE NA SRBE , SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU NA VELIKU SUBOTU I USKRS , TJ. karneval na TAŠMAJDANU ! ################################## ## FUJ „TANJUG“ I „OSTALI „TITOVČIĆI“ ########################### fuj , DOSTA BRE ! NUNS, UNS,BETA TANJUG , N1 , SZS,…. ################ SRAMOTA! ODVRATNI „TITOVČIĆI „

  • Anonimni

    ODVRATNO ! SRAMOTA! ODVRATNI „TITOVČIĆI “ PALILULE i VLAST, KOJA DOZVOLJAVA , OPET PLJUVANJE NA SRBE , SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU NA VELIKU SUBOTU I USKRS , TJ. karneval na TAŠMAJDANU ! ################################## ## FUJ „TANJUG“ I „OSTALI „TITOVČIĆI“ ########################### fuj , DOSTA BRE ! NUNS, UNS,BETA TANJUG , N1 , SZS,….