Pčelica: Arči i Dora – istinite priče o neradvojnim prijateljima

Izdavačka kuća Pčelica objavila je nakon četiri slikovnice o labradorima Arčiju i Dori i luksuzno izdanje Arči i Dora – istinite priče o nerazdvojnim prijateljima, autora Gorana Markovića, a u izdanju Izdavačke kuće Pčelica.

Svaka priča u ovoj knjizi obradjuje značajne teme kao što su: prihvatanje novog člana porodice, tolerancija prema različitima od nas, pomoć drugima u teškim situacijama, odnos prema bolesti i pomoć na putu ozdravljenja, oprez od lakovernosti koja može ugroziti našu bezbednost i dr.
Novo, tvrdokoričeno, luksuzno izdanje Arči i Dora – istinite priče o nerazdvojnim prijateljima sadrži četiri do sada objavljene priče i, dodatnu, petu priču Arči i Dora zajedno pobeđuju bolest, koja će biti dostupna i kao zasebno izdanje.

Dopadljive, jednostavne i iznad svega poučne priče, inspirisane stvarnim dogadjajima, osvojile su najmladje čitaoce, što nimalo nije lak posao, navodi izdavačka kuća.

Pored istinitih priče o dva psa labradora i njihovim prijateljima koji zaista postoje, u unutrašnjosti knjige su stranice u vidu albuma sa njihovim fotografijama, kao dodatni dokaz njihovog postojanja.

Predgovor je napisala veterinarka Nikoleta Novak, a recenzent knjige je poznati pisac za decu Ljubivoje Ršumović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar