Penzije i ovog meseca stižu u celosti, isplata 8. maja

Penzionerima će i u maju penzija biti isplaćena u celini, a isplata će biti 8. maja, najavio je danas ministar finansija Siniša Mali.

Penzija je iscela bila isplaćena i u aprilu, a prošlog meseca je penzionerima, uz to, isplaćena i jednokratna pomoć od 4.000 dinara, kao jedna od prvih antikriznih mera.

„Sada u maju ćemo imati takođe isplatu penzije u celosti, odjednom. Isplata će biti 8. maja, to je petak naredne nedelje“, rekao je Mali za Radio Beograd.

On je dodao da je za penzije izdvojeno ukupno oko 32 milijarde dinara, 28 milijardi dinara za korisnike iz kategorije zaposlenih, a oko 4,4 milijarde za poljoprivredne penzije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

isplatapenzije
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ajd ja sada kao oni sa godisnjim horoskopom. Penzije ce stizati kao do sada ali samo do izbora. I nakon izbora jedno par meseci. A onda? E onda ne smao penzije, vec i plate, sve ce to da se krese po 10%. Da li se secate dana kada su nam skinuli po 10% i nikada nam vise nisu vratili? Paz te sad ovo. Rekli da ce nam dati po sto evra da bi smo glasali za nih i tri puta su racunali mnozili i dosli do cifre koliko je to miliona evra steta za drzavu. Medjutim, pogledajte sada ovo. Uzmite po deset posto, pa mnozite sa ukupnim brojem ljujdi ali to mnozite dodatno sa ukupnim brojem meseci i godina. E tada se dobija cifra koja je 1000 puta veca. Verovatno to nisu racunali jer je brojka mnogo veca. Koga bre pravite na budalu vec godinama? Za kakve idiote rukovodechi organ smatra raju. Zar jedan covek stvarno vredi sto evra? Bez te ljudi odavde, spasavajte decu, neka idu u svet neka zive zivot. Pogledajte decenijama kod nas trulez i korozija se siri. Koje smo mi budale.

  • Al Zasrah

    Ulizivanje pred izbore, kao da mi to ne kontamo…