Pijace dezinfikovane, napravljen novi raspored

BEOGRAD – Odlukom Gradskog štaba pijace u Beogradu rade od 8 do 15 časova četvrtkom, petkom i subotom, a u prethodna tri dana one su dezinfikovane i napravljen je novi raspored kako bi prodavci bili na bezbednoj udaljenosti, izjavio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

On je dodao da je to jedna u nizu odluka koje grad sprovodi kako bi obezbedio da grad funkcioniše, a da se istovremeno sačuva zdravlje ljudi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Iskreno se nadam da ce posle ove pandemije Zeleni venac da se detaljno razmontira, opere, i napravi pijaca pod staklom sa odradjenim pristupom za transportna vozila. Ovo sada predstavlja infektivno ruglo za grad. Smrad mokrace, djubre na sve strane, nehiijena na tezgama, odvratno. A autobusko stajaliste na zelenjaku je tek katastrofa. Pogledajte samo dok cekate satima autobus na gore. Pogledajte koji snop naponskih i ko zna kojih jos kablova vam visi iznad glave. Koji haos. Kucice iz prvog svetskog rata sa kojih otpada fasada ljudima na glavu, kojekakve divlje prodavnice ruglo belosvetsko. Probajte da se penjete stepenicama ka Brankovom mostu a da od smrada ne povratite? Odvratno. Da dovedem nekog prijatelja iz Holandije, Francuske, da se obrukam, od sramote da se pokrijem preko glave. Ona zgrada od Beobanke stoji onako sa rupama godinama. Ni Berlin nakon saveznickog bombardovanja nije imao zgrade u takvom stanju. Kako nije sramota gradonacelnika i ove njegove zamenike koliko ih ima vec, da centar cirkulacje robe, ljudi i usluga drzi u ovako odvratnom stanju? Sramota.