Po kratkom postupku: Evo kako je kažnjena majka koja je ugrozila život deteta

Majka koja je snimljena kako po Beogradu vozi dete koje je dopola izašlo kroz prozor je kažnjena, prenose mediji.

Ona je pronađena i kažnjena novčano sa 101.000 dinara, 14 kaznenih poena, a vozačka dozvola joj je oduzeta na deset meseci.

Kako se navodi, ova veoma rizična vožnja snimljena je u Mirijevskom bulevaru u Beogradu, a procenjuje se da je žena ovako vozila dete brzinom od oko 50 kilometara na čas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detekaznamajkanebezbednovožnja
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Cekajte ljudi, ovo nesto ne stima. Nadlezno ministarstvo je dalo direktivu Centrima za socijalni rad, da u 99% slucajeva u parnicama odredjivanja starateljstva nad maloletnom decom, daju misljenje sudu da se deca dodele majkama. Navodno, necete verovati, ova preporuka proizilazi iz sveobuhvatne analize da je majka u Srbiji prepoznata kao toplija, neizostavna, brizna, neopsredna ljubav prema detetu dok se ocevi tretiraju manje vise kao stoka. I onda sudovi peru ruke, samo prepisu to misljenje i gotova stvar. Dakle, cuveno sveto trojstvo koje nam vec zadnjih, pa bogami 40 godina unistava porodicu, brak, decu i kompletan sistem vrednosti. Primera radi, pogledajte nase mlade mame. To sve razvedene, raspustene, bez porodice, doma, ognjista, bez obaveza, po kaficima, diskotekama, intimnim prijatelji, dzipovi, nocni zivot, malo cigarete, alkohol, ekstazi… Dnevno na rijaliti emisije, casopise, mobilni, odlazi negde oko 12 h. Lezu u krevet u pola pet ujutro, spavaju do 11.30, ne rade nigde, krcaju alimentaciju detetovu, sacuvaj Boze.

  • Anonimni

    Ovo je primer kako se brzo može popuniti državna, ili gradska (ne znam u koju kasu ide novac od kazni). U Beogradu definitivno ima previše automobila, a 90% vozača koristi mobilni telefon tokom vožnje – jednom rukom drže volan, a u drugoj ruci mobilni, dok saobraćajnih i komunalnih policajaca nema skoro nigde!