Pokloni za prvake Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“

BEOGRAD – Opština Savski venac i ove godine obezbedila je đačke torbe i školski pribor za sve prvake na teritoriji te opštine, a tim povodom predsednica opštine Irena Vujović danas je posetila Osnovnu školu „Petar Petrović Njegoš“ i prvacima uručila poklone.

Ona im je čestitala prvi dan škole i dodala da će danas sa svojim timom obići sve osnovne škole koje se nalaze na teritoriji opštine Savski venac i videti radove koji su urađeni tokom leta.

Istakla je da ta opština ima fantastičnu saradnju sa direktorima škola i da svakodnevno komuniciraju, a među njima je i direktorka škole „Petar Petrović Njegoš“ Vesna Baračkov.

„Ona stalno sugeriše šta je to što možemo da uradimo kako bismo zajedno poboljšali kvalitet nastave i vremena koje đaci provode u školi. Mi smo u ovoj školi i tokom leta kompletno renovirali kabinet za fiziku i hemiju, i još dve prostorije koje nisu bile u funkciji tako da će đaci sada imati kvalitetniji prostor za rad. Takođe, ovde su urađeni i molerski i parketarski radovi, kao i sanacija električne i vodovone mreže“, navela je Vujović.

Direktorka Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ Vesna Baračkov je rekla da zaposleni u toj školi opštinu Savski venac doživljavaju kao prijatelja i ravnopravnog partnera, kada je pitanju uređenje i rad škole.

„Mi direktori vrlo dobro znamo šta je to što nam treba, a u opštini Savski venac uvek čuju, dobro razumeju i izađu nam u susret. Sve što nam je bilo potrebno za nesmetani početak školske godine u uređenoj, sveže okrečenoj i svetloj školi ta opština nam je izašla u susret i uradila“, rekla je ona.

Istakla je da će ove godine, prvi put posle 15 godina, u školu „Petar Petrović Njegoš“ krenuti veliki broj prvaka, čak tri odeljenja.

„Ja im želim dobrodošlicu, škola im se raduje“, dodala je Baračkov.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar