Policija poziva građane u pomoć: traga za opasnim razbojnikom (foto)

Pozivamo građane koji prepoznaju ovu osobu da se jave na broj telefona 066/8892-100 i 011/279-74-64

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno tragaju za muškom osobom zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva na teritoriji glavnog grada.

Pozivamo građane koji prepoznaju osobu sa fotografije da obaveste Policijsku upravu za grad Beograd na broj telefona 066/8892-100 i 011/279-74-64, navodi se u saopštenju MUP-a.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

policijapotragarazbojnik
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • IRINA

    BAMBI,tebe nije mogla zena -svastika da pretuce.Priznaj da si joj se nabcivao,pa te je mozda malo osinula.A ti, povredjene muske sujete,onda si je optuzio da te je pretukla.Pa nisi ti dete od pet godina,da te jedna slabasna zena, tako pretuce,da si cak i policiju zvao…hajde molim te….

    • bambi

      E vidis, draga moja Irina, situacija je malo drugacija i ne treba tako reagovati kaka je lepo sve isplanirala svastika. Evo u cemu je stvar. Nekoliko puta sam dobijao fizicke povrede od nje, pri cemu je to perfidno radila angazujuci svoje mnogobrojne intimne prijatelje da snimaju iz coska, da ukolio ja i podignem ruke da zastitim lice, to bi se protumacilo kao napad! E vidim, nekoliko puta je policija izlazila na teren i svaki put su policajci imali istu pricu kao i ti, sto je ovako na prvi pogled prihvatljivo. Da bih dokazao svo fizicko nasilje zene prema muskarcu, morao sam da je pustim da me preko 20 puta udara zivotinjski po licu dok mi prstenom nije rasekla arkadu, celo, oko. Policija dolazi, ja sav krvav, pitam policijske sluzbenike, je li mi je sada nanela fizicke povrede, oni kazu e sad jeste. U Srbiji je naizrazeniji oblik diskriminacije po polovima kada se sagleda cela Evropa. Jos su izmislili akciju Nasilje prema zenama, da bi omogucili zenama da se izivljavaju nad muskarcima. Cudo se drzava nije prvo setila nase dece, nego brze bolje da zastiti sponzoruse. A govoriti da li me je pretukla je besmisleno kao sto je besmisleno tuci se sa zenom. Za tvoju infomaciju, doticna osoba je krivicno osudjena i ima otvoren krivicni dosije. Inace punih 5 godina se fizicki sto sama, sto preko intimnih prijatelja, oca, prijatelja izivljavala na da mnom.

  • bambi

    A kada sam obavestio policiju da me je prebila svastika, da mi je razbila arkadu i oko, oni su me pitali da li sam pijan? Sramota. Na kraju su mi rekli, gospodina, ajte, nemojte nam reci, da vas je jadna zena od 45 kg pretukla?

  • Adolf

    Jel i da ga hapse umesto policije?