Položeni venci povodom Dana sećanja na poginule 1999.

BEOGRAD – Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović položio je danas venac na Spomenik žrtvama rata i braniocima otadžbine 1990-1999, povodom Dana sećanja na žrtve NATO bombardovanja 1999. godine.

Kako prenosi gradski Sekretarijat za informisanje, Mladenović je istakao da je 20 godina od NATO agresije brzo prošlo, ali da rane koje su ostale ne mogu da zacele nikada.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    POMOZI BOŽE SRBIJI !!! ############################################## ZADATAK VLASTI SRBIJE JE NAPLATA ŠTETE NASTALE PRI NEZAKONITOM BOMBARDOVANJU SRBIJE NATO OD 24.3.1999 DO 10(14.) .6.1999 I ŠTETE OD POSLEDICA TE NATO AGRESIJE D E V R T N A E S T DRŽAVA NATO UBICA , TERORISTA I ŠTETOČINA. , KAO I OKUPACIJE KOSOVA I METOHIJA OD STRANE SAD SA STAVLJANJEM POD PROTEKTORAT. NE KOMEMORACIJE NEGO KONFERENCIJE I SIMPOZIJUMI SA NOVIM DETALJNIM I POTPUNIM IZVEŠTAJEM O ŠTETI :i. 1. NA INFRASTRUKTURI,; 2. ŠTETE NA PRIVREDNIM OBJEKTIMA, -PREDUZEĆIMA I PRIVATNIM DOMAČINSTVIMA- ogroman broj besposlenih -UNIŠTENA PRIVREDA ;3. U OŠTEČENJU Z E M L J I Š T A ,4. PRIRODE posebno -V O D A, JEZERA, REKA, IZVORA, KANALA , MELIORACIOJA ,ŠUMA, NJIVA, PAŠNJAKA, PLANINA, BRDA, BANJA, SPORTSKIH TERENA, ,RUDNIKA , V A Z D U H A; ….II. posledice oštećenja Z D R A V L J A ,1. SA OTROVIMA, NASTALIM BOMBARDOVANJEM MESTA SA OPASNIM MATERIJAMA; 2. OŠTEĆENJA ZBOG granatiranja i bombardovanja sa municijom punjenom sa uranijumom-, 3.posledice pretrpljenog ranjavanja (neverovatno 12.500 ???) ;4. oštečenja psihička, …; 5. NAPUŠTANJE SRBIJE „TRBUHOM ZA KRUHOM“ -ekonomska enigracija iz Srbije. ,….