Poznato vreme i mesto sahrane Džeja Ramadanovskog

Legenda narodne muzike, Džej Ramadanovski, koji je preminuo pre dva dana u svom stanu na Dorćolu, biće sahranjen u petak, 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Porodica će od 13 sati primati saučešće u kapeli, a Džej će u večnu kuću biti ispraćen u 14.30 uz violinu. Komemoracija neće biti održana zbog pandemije koronavirusa.

Džej će počivati blizu glumca Ivana Bekjareva, koji je nedavno sahranjen u Aleji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džej ramadanovskisahrana
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • ANDREJ Nisam robot

    Ponosim se sto zivim u zemlji Srbiji,koja je znala da oda postu jednom velikom muzicaru-pevacu,koji je proneo slavu nasih pesama i domace muzike.Posebno sam ponosan,sto je Dzej bio Rom,i sto se nacija sa dostojnim postovanjem,odnosi prema svakoj nacionalnosti,koje su u srbiji sve ravnopravne.Spavaj veciti mladicu Dzeje,Srbija te oplakuje i odaj eti postu…

  • Zoran Zemun

    zato ova zemlja i ovaj narod propadaju. Sa svim duznim postovanjem i pijetetom, ali Dzej i Saban Saulic do Crnjanskog i Ive Andrica, mislim da je previse. Jedan (i uz put nas jedini) nobelovac i jedan turbo folk pevac. Jedan poznat u celom svetu, za drugog ne znaju ni u Slavonskom Brodu….Koji je zaduzio ovaj narod?