Premijerka Ana Brnabić: „Spremno sve za propusnice, ali one nisu magicni metak“

BEOGRAD – Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je država spremna da uvede kovid propusnice, ali da su one samo način da se, pre svega mladi, vakcinišu i da propusnice nisu nikakav „magični metak“ za rešavanje situacije sa pandemijom kovida 19.

„Mi smo spremili sve za kovid propusnice. Ja ću razgovarati još, da vidim da li ćemo ići na to. Ali, čujem na različitim medijima i od raznih eksperata, različite informacije i poglede na stvari“, rekla je Brnabić novinarima u Vinči na konstataciju da je pre 16 dana najavila uvođenje kovid propusnica, ali da takva odluka još nije doneta.

Brnabić o novim optužbama: Jadno i bedno

Premijerka Ana Brnabić reagovala je danas na optužbe pokreta „Oslobođenje“ da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao planirane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine zato što mu suverenitet više nije bitan i da trguje sa KiM u zamenu za ostanak na vlasti, rečima „jadno i bedno“.

Brnabić je na pitanje novinara za razloge otkazivanja sastanaka, ali i da prokomentariše izjavu pokreta „Oslobođenje“, kazala da za sve informacije koje se tiču predsednikovog kalendara treba kontaktirati Predsedništvo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar