Preminula kujica Kaja kojoj je dečak zakucao ekser u glavu (video)

Kaja, kuja kojoj je pre nekoliko dana 12-godišnji dečak zakucao ekser u glavu nažalost je preminula. I pored velike borbe veterinara za njen život, ona nažalost nije uspela.

Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS objavilo je na Fejsbuk profilu potresan video snimak nesrećne životinje koja leži na krevetu, za koji se nažalost ispostavilo da je Kajin poslednji.

„Danas kada je nastao ovaj snimak, nismo znali da je poslednji“, stoji u objavi na društvenim mrežama ovog udruženja.

Podsetimo, Udruženju SPANS javili su se građani u utorak oko 20 časova da su u naselju Satelit primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu. Volonteri SPANS-a su odmah odreagovali i tako su pronašli Kaju. Ispostavilo se da je Kaja otišla do prodavnice s vlasnicom i u međuvremenu nastavila šetnju po kvartu, što joj nije prvi put, i uvek vraćala kući. Izgleda da ju je upravo tokom te šetnje uhvatio pomenuti dvanaestogodišnjak i naneo joj monstruozne povrede.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novi sadpasuginuo
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Miroslav

    Posaljite ga negde u rudnik,gde nece videti sunca ni meseca na peinudni rad jer da su njemu ruke pune zuljeva nebi imao kada da smislja ovako bolesne stvari,taj ce sutra ubijati ljude

  • alien

    A gde je sad taj tzv. Levijatan. Hrabri su kad kradu pse Romima.

  • Dane

    Taj 12-godišnji klipan nije tako mali da nije znao šta radi. To je ozbiljan psihopata, koji će to raditi ljudima uskoro. Zapamtite.