Prevoznik iz Čačka redukovao red vožnje za Kragujevac u petak

Sa kragujevačke autobuske stanice u petak 26. maja, na dan održavanja mitinga Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu, nijedan autobus neće saobraćati za Čačak tokom popodnevnih i večernjih časova.

Po saznanjima agencije Beta, preduzeće Autoprevoz iz Čačka organizovaće u petak tri polaska iz Kragujevca umesto uobičajenih 12.

Ka Čačku će saobraćati autobusi sa zakazanim polascima u 6 časova, 8.15 i 11.30 časova.

Prevoznik „Raketa Aćimović“ u petak će organizovati polazak iz Kragujevca za Čačak u 11.45 časova.

Putnici koji u petak doputuju u Čačak autobusom neće moći istim prevozom da se vrate u Kragujevac jer će čačanski Autoprevoz imati samo jutarnje polaske za Kragujevac i to u 6.00 i u 7.20 časova.

Na zvaničnom sajtu autobuske stranice u Kragujevcu nema obaveštenja o redukovanom redu vožnje u petak za Čačak niti o razlozima za to, već stoji redovan raspored polazaka.

Kako je danas preneo portal Glas Šumadije, pozivajući se na navode portala Ozon press, Autoprevoz Čačak je ranije obavestio autobuske stanice koje vrše prodaju karata za njihove linije da otkazuju sve polaske za 26. maj.

„Obaveštavamo vas da 26. maja nećemo održati naše redovne polaske, pa vas zbog toga molimo da za navedeni dan ne prodajete karte za naše polaske. Hvala na saradnji“, stoji u obaveštenju Autoprevoza d.o.o Čačak objavljenom 11. maja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar