Princ Filip i princeza Danica Karađorđević odabrali ime za sina

Princeza Danica Karađorđević porodila se danas u Beogradu i na svet donela dečaka. Roditelji su već odredili koje ime će nositi srpski princ.

Dobio je ime Stefan – tvrdi izvor blizak kraljevskom paru, prenose mediji.

Ovo je prvo rođenje muškog deteta u kraljevskoj porodici u Srbiji nakon 90 godina kada se Nj.K.V. Princ Tomislav rodio u Beogradu. On je bio brat Njegovog Veličanstva Kralja Petra II, dede Nj.K.V. Princa Filipa. Princeza Danica se nakon porođaja oseća dobro kao i beba.

Ime Stefan se sada prvi put pojavilo u lozi Karađorđevića.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

karadjordjevic
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Ena

    Iz tvojih usta u djavolje usi Andrej..Ne trebamo parazite u Srbiji. Do skora niste vi Karadjordjevi ni rec srpsku znali, a sada mastate o necemu sto se vise nikada nece desiti.Gledala sam te i slusala u Nemackoj kada je bio rat.Bilo je strasno slusati te dok govoris strani jezik , ni rec srpskog.A tvoj brat je ogovarao tadasnju vladu i to u crkvi.E ja sam ona koja je tada tresnula onim teskim crkvenim vratima i izasla, jer one grozote nisam mogla da slusam.Svaki covek treba da zna da ogovaranje nije kulturno ma o cemu se radi, ali eto princevi ne znaju.Mnoga nasa srpska deca su rodjena, odrasla i skolovala se po svetu, ali svi govore maternjim jezikom , svi osim onih koji zele biti nasi kraljevi.

  • ANDREJ

    Osecam se veoma ponosno,sto se posle citavih devedeset godina,u Beogradu rodio sin Princevskog para Karadjordjevic.Prosto je neverovatno,da smo i tu srecu doziveli,posle pola veka komunisticke tiranije. Nadajmo se,ako Bog da,da cemo jednoga dana,docekati i proglasenje Ustavne Monarhije u nasoj Srbiji.