Protest u Borči zbog velikoalbanske provokacije, prisutan veliki broj Žandarmerije (video)

Grupa meštana Borče protestovala je danas ispred pekare „Roma“, jer je sin vlasnika tog objekta na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla – simbol Velike Albanije.

Jedan od učesnika protesta Ivan Knežević rekao je Tanjugu da je fotografija nastala pre dve godine, u centru Beograda, ali da su oni za nju saznali pre tri dana.

Kaže da su oni revoltirani fotografijom i smatraju to nepoštovanjem i promovisanjem Velike Albanije.

Ulaz u pekaru blokiran je stolicama iz bašte, a automobil vlasnika pekare oblepljen je plakatima sa porukom „Kosovo je srce Srbije“.

Na mestu događaja je prisutna i policija koja, takođe, obezbeđuje pekaru, odnosno dve radnice u lokalu.

Pred pekarom su uglavnom mlađi ljudi koji kažu da su se okupili na poziv preko društvenih mreža, a Knežević je rekao novinarima da očekuju da pekara bude zatvorena.

Ima, međutim, i onih koji traže da se vlasnici pekare isele.

Na službeni broj pekare Tanjugu se javio vlasnik, ali nije želeo da komentariše događaj.

Nedavno su u Dolovu kod Pančeva, takođe, meštani protestovali, jer su se na FB pojavile fotografije vlasnika pekare koji su pokazivali simbole albanskog orla, kao i one sa oružjem u rukama.

Policija je tada obezbeđivala imovinu i lica, ali su vlasnici ubrzo napustili i objekte u Dolovu, kao i onaj koji su držali u Pančevu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

borčaprotestžandarmerija
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    o, gde si sipac, imal bakljav? Jel te kara vazeljin? aj sipac samo ti placi ovde nama, i prodaji neku vasu iastoriju

  • Anonimni

    Koga ste vi ikada,, vojno potukli do nogu,, sem sto ste u svim ratovima pocinili zlocine nad decom, starima i nemocnima i jedino se tu junacite. To kaze istorija, i to se mora kad_tad platiti.

  • Milan

    Dobro je da šiptari masovno čitaju Krstaricu, treba održavati znanje jezika jer znaju da ćemo kad tad da se vratimo. Kukavice su to teške.

  • Anonimni

    Pa zar ima veceg kukavicluka proterati srbe iz hrvatske oteti im imovinu opljackati.Adanas ta vec odavno kvalifikovana nacisticka tvorevina od drzave koja se nikad nece proslaviti pljacka srpski narod i pokrece masineriju protiv Srbije koja im nista lose nije ucinila.Ili druge po redu siptarske Arnautske koja ide po propalom (zapadnom )svetu i lobira protiv zemlje koja im dala sve.Danas pljacka svoje komsije srbe ubija preti neda im mira .Doci ce vam kraj budite sigurni nece to moci do veka,Bog ce vam silu uzeti kao sto vam je i dao.

  • Anonimni

    Fasizam made in Serbia.

  • Anonimni

    Eno ti američka demokratija, pa ti tamo postavljaj slike ISIS-a, da vidiš šta će ti biti, i s tobom i s tvojom pekarom.

  • Anonimni

    Vučić postavljao slike na fejsbuku?? Zamilsi da u pekari u Tel-Avivu neki nemac psotavi znak kukastog krsta??? SI zamislio? I to je kriv preCednik Izraela???

    • Anonimni

      Kad vec spominjes masovne grobnice,, od hrvatske pa…,, cudo ne spomenu one najvece, u hrvatskoj, cije li su i ko ih je napravio… a da za to niko nikad nije kaznjen. Ti nekom kazes da je fasista, pa Hrvatska je to zvanicno bila stim sto je gora bila i od Nemacke i Italije a na njenim temeljima je stvorena nova i tim temeljima se ponosite i u svakoj prilici ih isticete. Medutim, sta ste to radili u proslosti vi će te shvatiti tek kad budete to placali. A u zivotu sve se placa… .