Profesori i učenici Filološke traže „pravdu za Pavla“ pred policijom (video)

Ispred Filološke gimnazije u Beogradu počelo je okupljanje i protestna šetnja učenica i učenika te škole zbog hapšenja njihovog druga Pavla Cvejića zbog učešća na protestu „1 od 5 miliona“, prenosi „Danas“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Filološka gimnazijaprotest
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • IRINA

    Bravo za solidarnost ucenika i profesora,filoloske gimnazije iz beograda. Imponuje da mladi imaju osecaj za pravdu i da zele da ucestvuju u politickom zivotu svoje zemlje.Mladi treba da se cuju i da se pitaju a ne da cuteci napustaju zemlju.Za sve sto se namerava uraditi,treba konsuktovati mladu generaciju,jer buducnost pripada njima.!!!

  • REBEKA

    Svi smo uzbudjeni i potreseni zbog hapsenja ucenika srednje skole.Bravo deco,tako treba biti solidaran sa svojim drugom.Bravo za Profesore i nastavnike,tako treba prosvetni radnici da brane svoja i prava svojih ucenika.!!!

  • Anonimni

    Svi za jednog, jedan za sve…

  • Anonimni

    Neko rece, na mladjima svet ostaje, pocecu da sumnjam da kod nas je obrnuto?

  • Anonimni

    E jesu originalni – Jezička gimanzija. Koliko puta je fraza „Pravda za….“ šta sve ne i koga sve ne upotrebljena. Bravo profesori, možete zajedno u klupe sa onima koje bi trebalo da učite, Katedre su za vas nedostižan san. Ova slika govori da škole malo kome trebaju – lepše im je da sede na asfaltu i „traže pravdu“. Ako, samo sedite i čekajte, možda i dodje – Godo!

  • Anonimni

    On u tom trenutku nije student vec gradjanin koji nasilno upada u tv stanicu . Da je upao u biblioteku pa da ga zalite.

  • Anonimni

    PODRZAVAM UCENIKE sedite i spavajte dok Vam druga ne puste, nece se Dilas ,Obradovic i onaj musliman JEREMIC zaloziti, VEC VI iskreni i posteni drugari !! BUDITE UPORNI I ISTRAJNI, saljite poruke na drustvene mreze…. VI nosite buducnost , nedajte da Vam drug trune u zatvoru!!!!

    • Anonimni

      Pa i ti si nekad „nosio budućnost“ i gde si „omanuo“. U kom romanu si pročitao „trune u zatvoru“? „Iskreni i pošteni drugari“ – na osnovu čega se to može zaključiti? Biti drugar školskog siledžije je izgleda i dalje mera drugarstva pa si i sam osvanuo u takvom društvu ali sada odraslih nasilnika.

  • Anonimni

    ZA > ginu !!,, BUDALE ,,!! ,tako je bilo i bice, zasto je mlada osoba uhapsena,svi se izvukli a puca gde je najtanje!! , jednom smo strajkovali, gimnazijalci , cetvrta godina , da podrzimo profesore, kad oni dobise to sto su zeleli, nas kaznise sto smo isli na proteste_—_! pitamo ih , zasto i kako to mi smo za vas strajkovali..odgovor je ,,nismo Vas terali,, !!! DECO !!!!!! nema ideala , svako ko dodje sutra gori je od ovog predhodnog!