Raspisan konkurs za Studentsku nagradu 2017. godine

Francusko-srpska privredna komora raspisala je konkurs za studentsku nagradu na temu „Održivi razvoj u doba digitalizacije“, a za nabolja tri rada obezbedjene su novčane nagrade od 1.000, 800 i 600 evra, saopštila je danas ta komora.

Pravo učešća na konkursu imaju svi studenti do 25 godina starosti koji su upisali školsku 2016/17 godinu u nekoj od institucija visokog obrazovanja u Srbiji.

Zainteresovani kandidati treba da napišu esej od 15 do 25 strana, na srpskom jeziku, a radove će ocenjivati univerzitetski profesori i drugi ugledni stručnjaci, kao i članovi Francusko-srpske privredne komore.

Rok za predaju radova je 28. april, a dodela nagrada je 15. juna kada će pet najboljih učesnika predstaviti svoje eseje.

Kako je istaknuto u saopštenju, od studenata se traži da daju svoje mišljenje i ideje kako digitalizacija utiče na održivo poslovanje kompanija i na koji način se može odraziti na održivi razvoj različitih privrednih delatnosti.

Konkurs za Studentsku nagradu biće organizovan sedmi put, a ove godine je cilj da promoviše održivi razvoj i podstakne dijalog univerzitetske zajednice o održivom razvoju.

Francusko-srpska privredna komora osnovana je 2005. godine sa ciljem da se okupi francusko-srpska poslovna zajednica i unapredi bilateralna saradnja dve zemlje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar