Sajam zapošljavanja u sredu u Grockoj

BEOGRAD – Gročanska Služba beogradske Filijale NSZ i Opština Grocka organizuju Sajam zapošljavanja u sredu, 27. marta od 10 do 15 sati, u velikoj Sali Opštine.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće oko 15 poslodavca, kojima je potrebno oko 150 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: obućara, magacionera, prodavaca, vozača, električara i elektrotehničara, staklorezaca, radnika u proizvodnji, viljuškarista, bravara, varilaca, stolara, tapetara, farbara, komercijalista, metaloglodača, pomoćnih radnika, marketing menadžera…

Zvanično otvaranje Sajma zapošljavanja u Grockoj planirano je za 10 sati, kada će se posetiocima obratiti predstavnici Opštine i beogradske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar