Savski venac: Podela 850 vaučera i kartica za besplatne programe

BEOGRAD – Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović podelila je danas građanima te opštine prvih sto, od ukupno 850 vaučera i kartica za besplatne sportsko-rekreativne programe.

Ove godine je obezbeđen najveći broj kartica i vaučera za građane, rekla je predsednica opštine Savski venac Irena Vujović u svečanoj sali opštine.

Vaučere, koji podrazumevaju termine za plivanje, fitnes, jogu i saunu u okviru PD „25. maj“, kao i rekreativno plivanje na bazenima SRC „Tašmajdan“, za prvih 100 prijavljenih građana uručila je Vujović, a prisustvovali su i direktor Tašmajdana Milan Novović i direktor PD „25. maj“ Jovan Knežević, saopštila je opština Savski venac.

„Opština Savski venac već četiri godine zaredom organizuje brojne besplatne programe za naše građane. U skladu sa odgovornom socijalnom i zdravstvenom politikom koju vodimo, želimo da kroz besplatne sportsko-rekreativne programe podstaknemo zdrave životne navike kod svih generacija naših građana“, rekla je Vujović i pohvalila sve intenzivniju saradnju sa tim sportskim centrima.

Direktor SRC „Tašmajdan“ Novović naveo je da je broj posetilaca koji koriste njihove besplatne sadržaje iz godine u godinu sve veći, čemu doprinosi saradnja sa opštinom Savski venac.

„Tašmajdan“ će i u narednom periodu unapređivati svoju ponudu kako bi se korisnici osećali što prijatnije u našem sportsko- rekreativnom centru, poručio je Novović.

Direktor PD „25. maj“ Knežević naglasio je da taj sportski centar ima potpuno nove programe, režime treninga i grejanja vode u bazenu, a sve to zahvaljujući podršci i razumevanju Grada Beograda.

„Želim da zahvalim predsednici Ireni Vujović što nas je pozvala da učestvujemo u ovom projektu, a svim građanima Savskog venca, koji do sada nisu imali prilike da koriste sadržaje ’25. maja’, želim da poručim da su dobrodošli“, naveo je Knežević.

Narednih dana nastaviće se podela vaučera ostalim prijavljenim sugrađanima sa Savskog venca.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar