Šešelj izgazio hrvatsku zastavu – prekinuta poseta Srbiji!

Nakon incidenta u Beogradu tokom kojeg je Vojislav Šešelj psovao hrvatsku delegaciju koja boravi u poseti Srbiji i gazio hrvatsku zastavu u Skupštini Srbije, delegacija Hrvatske otkazala je susret sa ministarkom Jadrankom Joksimović i povukla se u zgradu hrvatske ambasade u Beogradu.

U Ambasadi se odlučuje hoće li biti prekinuta započeta dvodnevna poseta Srbiji, javila je reporterka N1 Katarina Brečić, pozivajući se na dva neimenovana izvora iz hrvatske delegacije.

Podsetimo, predsednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković počeo je danas dvodnevnu službenu posetu Srbiji susretom sa predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković.

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj psovao je hrvatsku delegaciju koja boravi u poseti Srbiji i gazio je hrvatsku zastavu u Skupštini Srbije, saopštila je ta stranka.

„Šešelj je na ulazu u Narodnu skupštinu ugledao hrvatsku zastavu, pritrčao je, oborio zastavu na beton, pokušao da iscepa zastavu, a onda su je on i poslanik Filip Stojanović gazili“, navodi se u saopštenju.

Šešelj je nakon toga ušao u skupštinsko predvorje, gde se nalazila delegacija Hrvatskog sabora. On im je, kako navode radikali, prišao i rekao da je „izgazio ustašku zastavu“ i uputio psovke.

(N1)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hrvatska zastavaŠešelj
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • Dario

    A ti „vaspitana“ probaj da istakneš srpsku zastavu u Zagrebu !!!

    • marko

      12. i 13. 02. 2018. Vučić je bio u Zagrebu u RH u kojem su tom prilikom bile istaknute po gradu ZG zastave Republike Srbije i nitko ih nije niti palio, biti gazio. Toliko o tvom komentaru! (Nije teško pronaći slike na internetu – tko ima volju da za tim i da bude upućen prije nego komentira)

  • Anonimni

    stoka nevaspitana

  • Anonimni

    Podrska gospodinu Seselju!

  • S

    Fascinantno je da ovaj klovn, koji jedva da je presao censuz na proslim izborima, dobija toliku medijsku paznju.

  • Doktor Zo

    Čovek gazio svoju zastavu, pa šta.

  • Anonimni

    Ko ce da ga kazni? Nadlezni organi. Ipak su oni bili zajedno a i sada su samo na drugi nacin. Bruka.

  • Blajbi

    Tog majmuna bi trebalo strogo kazniti.

    • Anonimni

      Sta god da redi on nema vise nikakav poticicki kredibilete,samo bruka postne i dobronamerni ljude. To se hapsi ali se salje u posebne ustanove – bolnice