Sestra iz Zvečanske dobila upozorenje pred otkaz

BEOGRAD – Medicinskoj sestri iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj Đ. A. upućeno je upozorenje na postojanje razloga za otkaz ugovora o radu, saopštilo je danas Ministarstvo rada.

Zaposlena u prvoj vaspitnoj grupi, u kojoj su smeštena deca uzrasta od jedne do tri godine života, povredila je radnu disciplinu, jer je grubo i neprimereno postupala prema korisniku, maloletnom N.M, utvrdila je Komisija za sprovođenje disciplinskog postupka.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Uvazena gospodja je trebala da dobije smrtnu kaznu jer se izivljavala nad malom decom. U Kini u ovom slucaju ne bi bilo ni sudskog procesa. Deca su nase najvece bogatstvo. Inace sve mlade majke su danas neuroticne u debpresiji, neispunjenog zivota i cesto se izivljavaju nad vlastitom decom. Najveci uspeh jedne mlade mame u Srbiji danas je sto pre oduzeti detetu oca, dete sto pre smestiti u jaslice ili vrtic u sudskom prosecu sto pre dobiti aliemtacione pare i pravac zivot pravac diskoteta, kockarnice, kafici i dzipovi. Totalni poremecaj sistema vrednosti u drustvu. Sto se sudstva tice, u pitanju je najgori oblik diskriminacije medju polovima sto se tice starateljstva nad decom. U 99% slucajeva se deca bez ikakvih argumenta dodeljuju majkama. Za radnike Centra za socijalni rad bolje da vam ne pricam. To je sramota kakve u zivotu nisam sreo. Rezultat porodicne politike koja nije bila prioritet ove vlade je: 100.000 beba i dece ne moze da vidi svoje oceve, 30.000 srba svake godina manje u Srbiji, svaka treca trudnoca prekinuta abortusom, brakovi traju u proseku 7 godina, nasilja nad zenama od strane bivsih muzeva i nasilje nad bivsim muzevima od strane novih intimnih prijatelja, brace, oceva suprguge u eksponencijalnom porastu. Samo jedno se nameca kao zakljucak, s obzirom da ljudi u Vladi to znaju. Srbijo, sram da te bude.

  • Anonimni

    ZASTO SAMO UPOZORENJE, A NE OTKAZ AKO JE GRUB PREKRSAJ? TO NIJE POSAO ZA SVAKOGA.