Snimak sa Zlatibora koji je šokirao i iznervirao ljude: „Tužno i jezivo“ (video)

„Ovo više liči na Krnjaču“, pišu mnogi…

Centar Zlatibora već neko vreme sinonim je za gradnju koja, po svemu sudeći, izmiče kontroli.  Tome u prilog ide i snimak koji odnedavno kruži društvenim mrežama, a koji pokazuje kako to zapravo izgleda i šta mogu da očekuju oni koji bi tamo na odmor ili vikend.

Uz pitanje – kad iz Novog Beograda odeš na Zlatibor, u čemu tačno uživaš – jedan tviteraš je postavio snimak iz centra Zlatibora.

Na njemu se vidi samo gradilište – ogromne zgrade koje niču kao pečurke i koje dominiraju celim centrom. Dizalice, kranovi i gomila betona je sve što će posetioci moći da vide s prozora svoje sobe ako smeštaj uzmu u centru. Drveća – nigde.

To je pokrenulo lavinu komentara na Tviteru.

Za početak kažu neki da se ispostavlja da je sada Novi Beograd mnogo lepši i da ima više zelenila.

Kažu mnogi kako je sve to jako tužno, ali i jezivo.

Zato i pitanje – ko u tom delu planine iznajmljuje smeštaj.

Jasno je da ovaj snimak ne deluje nimalo privlačno, ali srećom Zlatibor ima šta da ponudi onima koji bi da uživaju u pravoj prirodi – ali podalje od centra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

snimakZlatibor
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Secam se prosle godine je dosao moj sin sa porodicom na deset dana u hotelu i bili samo jedan dan i odmah su napustili jer kaze da to vise nije Zlatobor.

  • BoGo

    Pa šta reći, osim UŽAS! Tajkuni,mafijaši (mada je isto), napraviše, uz svesrdnu pomoć države (čitaj kako hoćeš) ,BEOGRAD NA PLANINI !!!!! Za neku godinu ,od ZLATNOG BORA (Zlatibora),od kanalizacija hotela i automobila,postaće SUVOBOR( da ne kažem go…v bor,ili šta već)!!! Čudan smo mi narod,veoma!!! Smetaju nam fabrike( recimo bakra,litijuma),pisu se peticije,prave protesti,a niko da ALARMIRA UNIŠTAVANJE NAJLEPŠE ( BILA NEKADA) PLANINE!!! kao što rekoh na početku UŽAS!!!