Sramota: Kalemegdan ne zaslužuje ovako užasnu scenu (foto)

Fotografija velike količine đubreta u Kalemegdanskom parku, u neposrednoj blizini Pobednika, objavljena je na društvenim mrežama.

Na fotografiji se vidi nekoliko crnih kesa punih đubreta, plastične flaše i kartonske kutije, dok je u pozadini Pobednik.

Beogradska tvrđava, Kalemegdan i Pobednik neki su od glavnih simbola Beograda i najpopularnije turističko mesto u gradu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

đubrekalemegdan
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    to je srbija logicno ,nikoga ne zanima da nesto uradi korisno lepo da se ponosimo time sto imamo. vazno da gospoda ima udobnu funkcionersku fotelju koja donosi dobru zaradu.komunalna preduzeca se ne bave poslom za koji su placeni. umest da se gradjanima obezbede kontejneri i vozila za odlaganje smeca,oni kupuju pauk vozila za odnosenje vozila, jer im je to mlogo lakse i profitilnabije. nikada Niko nije kaznjen pa se ludi tako i ponasaju vazno da nije u mom dvoristu,za drugo ich nije briga srbija je zagadjena plastikom,i nikada se nece ocistiti.sve dok ne dodje neko pametan Ida to promeni a ne zaboravite da se srbi mnogo brzo prilagodjavaju kulturi u zemljama,gde se zakon sprovodi

  • ANDREJ

    Kalemegdan je najveca turisticka znamenitost,koju Beograd moze da prezentuje turistima.Nazalost,mnogo dobronamernih kritika se moze izreci,povodom velikog javasluka u vezi uredjenja,tog naseg slobodno se moze reci, nacionalnog parka.Na prvom mestu neredovno ciscenje staza i travnjaka.Velika je steta,sto je najlepsi deo Kalemegdana,onaj predivni hladoviti deo oko fontane Tome Rosandica „Ribar sa zmijom“,posut sljunkom,umesto da su uredjeni travnjaci sa gomilama cvetnih aranzmana.Neko ko upravlja tim divnim parkom,ocigledno smatra,da je dovoljno da se travnati delovi urede kao pasnjaci,upravo da lice na ono,na sta su navikli pre dolaska u abeograd na „funkciju“ u Preduzecu koje upravlja parkom Kalemegdan.!!!