Sutra promenljivo oblačno i malo svežije vreme sa kišom mestimično

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i malo svežije vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Na severu zemlje suvo sa dužim sunčanim intervalima.

Vetar slab i umeren severozapadni, na jugu pre podne jugozapadni. Jutarnja temperatura od 17 do 22, najviša dnevna od 28 do 33.

U Beogradu sutra promenljivo oblačno i malo svežije. Jutarnja temperatura oko 21, najviša dnevna oko 29. Vetar slab, severozapadni.

U Srbiji u nedelju pretežno sunčano, u brdsko-planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. U utorak i sredu i veoma toplo, u većini mesta od 35 do 38 stepeni.

U drugoj polovini sedmice temperatura će biti u padu, u petak i subotu uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju se pljuskovi sa grmljavinom.

Biometeorološkaprognozaza subotu 26. jun:

Očekivana biometeorološka situacija izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i astmatičarima. Reumatski bolovi i nesanica su mogući kao meteoropatske reakcije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar