Turkiš Erlajns: Poslovanje na Ataturku se normalizuje

Kompanija Turkiš Erlajns (Turkish Airlines) saopštila je danas da se normalizuje njeno poslovanje na Medjunarodnom aerodromu Ataturk u Istanbulu i da su danas nastavljeni letovi.

„Na poziv našeg predsednika, Redžepa Tajipa Erdogana, naše poslovanje na istanbulskom aerodromu Ataturk se normalizuje i nastavljamo letove. Od 16. jula od 14.30 (EEST) svi naši letovi će se nastaviti po planu. Zahvaljujući  narodu Turske, zahvaljujemo našim putnicima za razumevanje zbog nastalih neprijatnosti“, navodi se u saopštenju.

Ta avio kompanija ponudila je vraćanje novca za karte svim putnicima koji su ih rezervisali za letove Turkiš Erlajnsa, uključujući i Anadolija Džet (AnadoluJet), ili letove do i iz Turske, kao i letove uz presedanja u Turskoj izmedju 15. i 17. jula.

Kompanija je navela da će novac biti potpuno refundiran za karte koje nisu iskorišćene, da će za delimično iskorišćene karte novac biti refundiran za preostale letove, zatim da putnici mogu da bez naknade produže važenje karte do 15. avgusta i da mogu da promene rezervaciju u okviru putovanja u isti region.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar