U ponedeljak sednica Skupštine grada

BEOGRAD – Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za ponedeljak, 25. februar, 11. sednicu gradskog parlamenta, na čijem će dnevnom redu biti Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o utvrđivanju obima sredstava za vršenje poslova grada i gradskih opština i određivanju prihoda koji pripadaju gradu, odnosno gradskim opštinama u 2019. godini.

Kako je saopšteno iz gradskog Sekretarijata za informisanje, odbornici će razmatrati i Predlog odluke o reprogramu i uslovima otpisa dela dospelog duga po osnovu naknade za uređivanje građevinskog zemljišta, Predlog odluke o zaduženju grada Beograda za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda i Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Grada Beograda za ovu godinu.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o izmenama Odluke o postavljanju bašte ugostiteljskog objekta na teritoriji grada, kao i informacija o sprovedenom postupku za izbor partnera radi osnivanja zajedničkog privrednog društva za rekonstrukciju i upravljanje objektima JP „Sava centar“, i nekoliko predloga planova detaljne regulacije važnih za razvoj grada.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar