U tri nesreće šestoro povredjenih

U tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći desile u Beogradu, povredjeno je šest osoba, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je agenciji Beta kazala, da su u lančanom sudaru, koji se nešto posle ponoći desio kod Malog Požarevca, četiri osobe povredjene kada je putnički automobil udario u kamion.

„Na lice mesta istovremeno su izašle ekipe hitne pomoći iz Sopota, Mladenovca, Vrčina i Grocke. Do dolaska Hitne pomoći iz Beograda povredjeni su zbrinuti, a tri osobe su prebačene u Urgentni centar u Beogradu“, rekla je Macura.

U drugoj nesreći, koja se oko 23.30 desila u ulici neznanog junaka na Dedinju, povredjena je ženska osoba (38) koja je sa istegnućem vrata prebačena u Urgentni centar.

U 22.40, rekla je Macura, u ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu, u saobraćajnoj nesreći povredjen je motociklista (33) koji je takodje zbrinut u Urgentnom centru.

Prema Macurinim rečima, u toku noći Hitna pomoć je intervenisala 108 puta, od čega 23 na javnom mestu, na probleme su se najviše žalili astmatičari, srčani bolesnici i dijabetičari, ali i psihijatrijski slučajevi i osobe u alkoholisanom stanju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar