Uhapšen ubica iz Novog Sada

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. J. (1982), zbog postojanja osnova sumnje da je 24. maja ubio suprugu i njene roditelje.

Kako je saopšteno, sumnja se da je G. J. u petak ujutru udarcima čekićem usmrtio M. J. (1987), B. P. (1962) i N. P. (1962), u njihovoj porodičnoj kući na Telepu.

G. J. je zatim pobegao sa lica mesta, a uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije, kaže se u saopštenju novosadskog MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hapšenjenovi sadubica
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Nad svakom osobom koja je namerno ubila drugu osobu mora biti izvrsena smrtna kazna. Takodje, neophodno je javnosti skrenuti paznju na jedan problem koji dovodi do masivnih zlocina i koji drzava uporno ne da nece da resi. Naime, da li ste primetili da se u parnicama odredjivanja starateljstva nad decom, u 99% slucajeva deca dodeljuju majkama? Dalje, da li ste primetili da u 99% slucajeva, dok traje gore pomenuti parnicni proces, majke zloupotrebaljavaju vlastitu decu i teraju inac bivsim muzevima na taj nacin da otac ne moze da vidi svoju decu godinama. Pri tome radnici iz Centra za socijalni rad ni pristom nece da maku, cak sta vise shvataju to kao jedinstvenu priliku da se izivljavaju dodatno nad ocevima. Inace Centri sudovima dostavljaju uvek jednu istu preporuku. Otac anksiozan, vrsi nasilje, vice, dere se, nije brizan, ne odgovara na pitanja i svi moguci fazoni koje mozete i da zamislite, a sudovi peru ruke tako sto samo prepisu to misljenje. Dalje, da li ste razmisljali u kakvom stanju se nalazi jedan otac koji ne moze godinama da vidi svoje dete, ili situacija kada jadne, uboge, samohrane, nezne mamice angazuju svoje mnogobrojne intimne prijatelje da biju svoga bivseg muzica, i ne samo njih, tu su braca, ocevi, prijatelji itd. Dalje da li ste primetili u sudovima, u Centrima u policiji, da je dovoljno da mamica savrseno odglumi da je pretrpela nasilje od muzica, tj. da mu smesti namestajku gde u uz pomoc jednog laznog svedoka na sudu moze da osudi bivseg za vrsenje nasilja itd. Izmisliti su Zakon stop nasilja prema zenama, a ubistava i nasilja nije bilo nikada vise? Zene hoce da budu ravnopravne po svim pitanjima sa muskarcima ali kada je starateljstvo u 100% slucajeva hoce da budu staratelji? Zasto? Odgovor je jako jednostavan. Naime, gore opisane mamice su shvatile da mogu lepo da iskoriste postojecu anomaliju u Zakonu o porodicnom pravu i da zloupotrebljavaju svoju decu da bi stizale do alimentacionih para. Ovo je sramota za nase drusto, ovo je nacin kako danas u Srbiji imamo hiperprodukciji sponzorusa i kalastura koje svoje idole traze po rijaliti emisijama. Starateljstvo mora biti podjednako u Srbiji i nece biti vise zlostavljanja dece od strane majki, nece vise biti znlocina kakvo je opisano u gornjem tekstu. E sad jako je interesantno zasto Republika Srbija ne zeli da ovo resi? Sram da vas bude. Sram da te bude Srbijo. Nemojte gadovi jedni da nam decu unistavate, sram da vas bude. Vi u Centrima za socijalni rad stidite se svog postojanja, sram da vas bude.

  • Anonimni

    koga boli uvo sad, deca su postali sirocici bez ikoga na svetu…